Ispovest čoveka na čijem su slavlju pretukli Lazića: Darko je umivao krv sa lica, a onda je usledilo ovo...

Alo 03.08.2018 15:13
Ispovest čoveka na čijem su slavlju pretukli Lazića: Darko je umivao krv sa lica, a onda je usledilo ovo...


Vest da je Darko Lazić brutalno pretučen, a da je pre toga na njega ispaljeno nekoliko metaka, odjeknula je poput bombe u domaćoj javnosti.Dok su jedni spekulisali da je pogođen sa dva metka, ispostavilo se da je informacija bila lažna, te da Lazić nije životno ugrožen. Ipak, kako „Alo!” saznaje, pet nepoznatih muškaraca pretukli su folkera ispred kuće Dušana Đorđevića, koji je priredio proslavu 18. rođendana svog unuka Marsela.

Darko je nakon toga prebačen na VMA, zajedno sa njegovim vozačem Miljanom Vračevićem, koji je takođe dobio batine. Ekipa dnevnog lista „Alo!” zaputila se u naselje Umčari, kako bismo saznali šta se zaista desilo. Naša ekipa posetila je dom Dušana Đorđevića, koji se radovao što će Lazić pevati na rođendanu njegovog unuka, ali je nemili događaj sve bacio u drugi plan.

- Moj unuk Marselo mnogo voli Darka. Morali smo da mu ispunimo želju i organizujemo njegov dolazak na rođendansku žurku. Darko je trebalo da se pojavi oko deset sati uveče, a prvu pesmu je trebalo da otpeva kada stigne torta. Ipak, desilo se šta se desilo - kaže na početku razgovora za „Alo!” vidno potresen gospodin Đorđević i otkriva:

- Niko od nas nije znao šta se dešava napolju. Komšije su uletele i javile nam da je pet muškaraca izašlo iz zatamnjenog automobila i da su pretukli Darka. Mi smo svi izleteli, a Lazić je u tom trenutku bio u našem dvorištu i umivao rane i oči od suzavca na našoj česmi. Moj unuk je posle svima saopštio da nikada ne smemo da operemo tu česmu, jer se na njoj umivao Darko Lazić - priseća se Dušan, koji nam je otkrio da je folker za nekoliko pesama trebalo da dobije ozbiljnu sumu novca.

- Darko je hteo da peva nakon što se umio i osvežio, ali situacija je ipak bila komplikovanija nego što smo mislili. U tom trenutku došla je Hitna pomoć, kao i policija, a onda su ga odvezli u bolnicu. Dogovorili smo se da za njegov nastup platimo 6.000 evra, ali eto... Nije mu se dalo - kaže gospodin Đorđević za „Alo!“ i dodaje da je na proslavi 18. rođendana njegovog unuka Marsela bilo oko 2.500 hiljade zvanica, koje su bile smeštene pod šatorom iza kuće, za koji je morao da iskešira 6.500 evra. Pored Lazića, koji nije stigao do mikrofona, na žurki su pevali Aleksandra Bursać, Nadica Ademov i mnogi drugi.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak