Advokat znao da je meta

Blic 01.08.2018 10:53
Advokat znao da je meta


Advokat Dragoslav Miša Ognjanović (57) znao je da mu preti opasnost.Nije se osećao bezbedno, i to je poverio nekolicini najbližih prijatelja. Bio je ubeđen da je meta zbog svoje bliskosti sa Lukom Bojovićem i njegovom ekipom, koje je zastupao u srpskim, ali i sudovima u inostranstvu.

Mesto zločina 
Mesto zločina

Ognjanović je u poslednje vreme bio oprezan, ali to nije sprečilo ubicu da ga u subotu uveče sačeka i ubije, pišu Novosti. U poznatog advokata ispaljena su dva rafala, ukupno deset metaka.

- Miša je posle ubistva Dragoslava Miloradovića, Bojovićevog kuma, video da je đavo odneo šalu. Kada je usred grada dignut u vazduh Siniša Milić, nekoliko dana kasnije, bilo mu je jasno da su ugroženi svi oni koji imaju bilo kakve veze sa Bojovićem. Posebno, jer su neke policijske istrage raspolagale sa operativnim podacima o akterima surovih likvidacija na beogradskim ulicama - kaže izvor za Novosti.
U poznatog beogradskog advokata ispaljeno najmanje deset hitaca 
U poznatog beogradskog advokata ispaljeno najmanje deset hitaca

Egzekutor mu je prvo pucao u leđa, pogodio ga sa sedam metaka, i počeo da beži. Posle nekoliko koraka se, međutim, vratio i ispalio još tri hica. Veruje se da je Ognjanovićev sin Petar (26) ranjen rikošetom.

Miloradović i Ognjanović su bili u kontaktu gotovo svakodnevno od kada je Luka Bojović osuđen na višegodišnju kaznu zatvora u Španiji. Poznati beogradski krivičar zastupao je gotovo sve pripadnike klana, koji su optuženi za brojne zločine.

Neki od njih dali su mu i čitulju, upućujući mu zahvalnost i opraštajući se od njega.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak