Čime je LG G7 ThinQ osvojio simpatije

Blic 30.07.2018 20:36
Čime je LG G7 ThinQ osvojio simpatije


LG G7 ThinQ je poslednji u nizu LG telefona. U pitanju je njihov flegšip model koji je ovaj epitet zaslužio elegantnom pojavom i korektnim performansama.Većina priznatih stručnjaka koja se bavi mobilnim telefonima ovaj odlično ocenjuje iako po brojkama iz speCifkacija možda ne može da parira najvećim konkurentima. Međutim, ima izvestan šarm i uz solidnu kameru i moderan dizajn i te kako je dopadljiv.

Notch (usek) je postavljen na displeju, gde su smeštene kamere, ali se može ukloniti 

Prva stvar za pohvalu kod LG G7 ThinQ jesu dimenzije, to jest, odnos strana koji su izabrali (19.5:9) obezbeđujući telefonu da izgleda izduženo što i jeste uz dijagonalu od 6.1 inča. U isto vreme širok je 2,8 inča pa ga zaista bez problema možete koristiti samo sa jednom rukom. Tu je i sada obavezni notch (možete i da ga sklonite) a sam displej je bez zamerki. Bilo da ga koristiti za listanje slika, gledanje snimaka ili prelistavanje internet stranica dobijate čistu i detaljnu reprodukciju.

LG G7 ThinQ dolazi sa dualnom kamerom

LG G7 ThinQ ima prednju kameru od osam megapiksela, dok su sa zadnje strane sočiva od 16MP u standardnoj i širokougaonoj varijanti za veću rezoluciju fotografija sa više detalja. Iz LG posebno ističu fotografisanje pri niskoj količini osvetljenja koje funkcioniše uz Super Bright opciju i daje fotografije koji su četiri puta svetlije od onih tipičnih snimljenih pri slabom svetlu, bar tako kažu brojke iz LG. U ralnosti, telefon zaista daje dosta dobre noćne fotografije mada se dešava da njihova oštrina ne bude na zavidnom noivou. Evo i primera:

Zanimljio je da je LG G7 ThinQ jedan od prvih uređaja sa novim funkcijama Google Lens koji je novi način pretraživanja. Još jedna stvar za pohvalu je odličan zvuk, glasan, jasan, kao da koristite neki bolji soundbar ili zvučnike. To je sve zahvaljujući Boombox zvučniku koji koristi unutrašnjost uređaja kao rezonantnu kutiju za isporuku dvostruko više baseva u odnosu na uobičajene smart telefone. Ova opcija nije tek neki novitet koji je marketinški potez jer zaista odrađuje svoj posao.

Čime je LG G7 ThinQ osvojio simpatije 

Međutim, od inovacija u LG su stali na tome. Naravno, ovo ne mora da bude ništa loše jer telefon radi sasvim dobro ali je šteta što uz sve pozitivne strane LG G7 Thinq ne nudi i neki veći pomak (možda i malo jednostavnije ime).

Čime je LG G7 ThinQ osvojio simpatije 

Kada se podvuče crta, u svakodnevnom korišćenju ovom telefonu se teško šta može zameriti osim možda nešto slabije baterije (kapacitet je 3.000mAh ali tu je doduše opcija brzog ali i bežičnog punjenja). G7 ThinQ ipak pokreće Qualcomm Snapdragon 845 procesor koji vam omogućava lak i brz prelazak sa aplikacije na aplikaciju, igre možete bez ikakvih smetnji da igrate na telefonu i generalno multitasking nije veliki izazov za ovj model.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak