Opsada: Akcija policije, blokada Beograda

Mondo 28.07.2018 22:27
Opsada: Akcija policije, blokada Beograda


Policija je odmah nakon ubistva poznatog beogradskog advokata Dragoslava Ognjanovića počela poteru za napadačima i pokrenula akciju "Vihor" tokom koje zaustavljaju i pretresaju sva sumnjiva vozila i prolaznike.Odmah nakon prijave pucnjave koja se dogodila večeras, proglašena je takozvana policijska akcija "Vihor", što podrazumeva da policajci zaustavljaju i kontrolišu sva potencijalno sumnjiva vozila u cilju identifikacije i eventualnog pronalaska ubice.

Na mestu ubistva u toku je uviđaj koji obavljaju forenzičari i inspektori Kriminalističke policije.

Pretpostavlja se da je ubica imao saučesnika, jer prema nekim nezvaničnim informacijama, nakon pucnjave čovek koji je ispalio veći broj metaka iz automatskog oružja imao je kačket na glavi i pobegao je sa još jednim čovekom automobilom marke "audi" za kojim se i dalje traga, piše "Pink".

"Policija intenzivno traga za osobom koja je večeras u Ulici Antifašističke borbe, ispred zgrade kod broja 45, ubila advokata Dragoslava Ognjanovića, a njegovog 26-godišnjeg sina ranila u predelu desne ruke", izjavio je načelnik Uprave kriminalističke policije Dejan Kovačević.

Kovačević je rekao da su angažovane i druge jedinice policije koje intenzivno tragaju za počiniocem.

Pripadnici MUP-a u saradnji sa nadležnim tužilaštvom preduzimaju sve neophodne mere i radnje kako bi ovaj slučaj bio što pre rešen, a počinilac krivičnog dela uhapšen.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak