Popajevo selo na Malti: Ovde živi najpopularniji mornar na svetu

Prva 27.07.2018 09:55
Popajevo selo na Malti: Ovde živi najpopularniji mornar na svetu


Ako vas put odvede na Maltu, nikako ne propustite Popajevo selo!Ako vas put odvede na Maltu, nikako ne propustite Popajevo selo!

Napravljeno 1980. godine Popajevo selo danas je prava turistička atrakcija. Ono je sagrađeno za potrebe snimanja Popay početkom 80. godina prošlog veka, a danas je zabavni park kroz kojui prođe mnoštvo turista.

Ovo mesto, poznato i kao "Sweethaven", čini više od 20 drvenih konstrukcija. Kada su pre više od 30 godina ekipe filma završile sa snimanjem samo su otišle i iza sebe ostavile raznobojne kućice. 

Kreativni meštani

Nakon što su završili posao, tj. snimili sve što su naumili, filmska ekipa napustila je selo. Meštani su u tome prepoznali buduću turističku atrakciju, pa su dodatno sredili selo i pretvorili ga u zabavni park. Tamo možete pronaći muzeje, igraonice i okupati se na nekoj od plaža, a selo ima i svoju veb-stranicu. 

Od filmskog seta do seta za venčanje

Budući mladenci sve su češće u potrazi za neobičnim mestima za venčanje, a Popajevo selo jedna je od prilika koje se nude na Malti. Osim venčanja, tamo možete organizovati i ostala slavlja, poput dečjih rođendana na kojima deca mogu naučiti nešto o snimanju filma i glumiti u sopstvenom filmu, koji na kraju dana dobijaju kao poklon.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak