Sramota me je pred Obradovićem: Predsednik Fenerbahčea "crveni" zbog finansijske krize u klubu

Telegraf 26.07.2018 11:22
Sramota me je pred Obradovićem: Predsednik Fenerbahčea "crveni" zbog finansijske krize u klubu


Predsednik košarkaškog društva Fenerbahče, Ali Koč, dao je izjavu povodom ne tako sjajne ekonomske situacije aktulenih vicešampiona Evrope.Novoizabrani predsednik najpolulranijeg sportskog društva u Turskoj, priznao je da je bilo slučajeva kašnjenja plata pojedinih igrača tokom prošle sezone.

Koč je takođe napomenuo da je novoimenovano rukovodstvo kluba ubedilo glavnog trenera ekipe, Željka Obradovića, da će kašnjenja u isplati ugovora biti izmirena, ali se ipak osećao postiđenim zbog toga.

- Dali smo obećanje Željku Obradoviću da će isplate biti na vreme. Međutim, nismo to mogli da ispunimo. Osećao sam se postiđeno pred Obradovićem jer nismo mogli da ostvarimo dogovorene isplate ne vreme - izjavio je Koč za Fenerbahčeovu telviziju.

- Prvu isplatu koju smo ostvarili kao novo rukovodstvo kluba, bila je u vezi sa kartama za Fajnal For Evrolige u Beogradu, s obzirom da one nisu bile plaćene od strane prethodnog menadžmenta kluba - dodao je novi predsednik Fenera.

Koč je takođe otkrio da dug košakaškog odeljenja (muški i ženski tim), iznosi blizu 8.5 miliona evra.

Ova cifra deluje beznačajno u poređenju sa dugovanjem fudbalskog kluba, koji se sudeći po Aliju Koču nalazi u dugu 621 miliona evra.

- Ova katastofalna situacija u kojoj se klub nalazi pokazuje veliku nekompetentnost prethodne uprave. Biti u ovolikom dugu a za to vreme ostvariti neznatan  uspeh i tim kojeg stižu godine je zaista sramotno - završio je predsednik Fenerbahčea, Ali Koč.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak