Zločin koji nikada neće biti zaboravljen: Četiri godine od svirepog ubistva Tijane Jurić

Telegraf 26.07.2018 09:43
Zločin koji nikada neće biti zaboravljen: Četiri godine od svirepog ubistva Tijane Jurić


Danas se navršava tačno četiri godine otkako je u Bajmoku oteta, a potom ubijena četrnaestogodišnja devojčica Tijana Jurić, zbog čega je na maksimalnu kaznu zatvora od 40 godina osuđen Dragan Đurić.Iako je bila samo dete, svima je pomagala u najtežim trenucima, svojom ozbiljnošću svima je davala snagu, a kada je njoj trebala pomoć nikoga nije bilo u blizini.

Bol zbog gubitka deteta ništa ne može da izleči, a ljudi vremenom samo nauče da žive s tim. Ono što im niko ne može oduzeti su sećanja koja ostaju zauvek.

Otac tragično nastradale Tijane, Igor Jurić, nedavno je na društvenim mrežama podelio fotografiju sa svojim kćerkama, pokazujući upravo to da mu sećanje niko ne može oduzeti.

Igor je uložio veliki trud posle smrti kćerke da se usvoji "Tijanin zakon", a fondacija koja nosi njeno ime bavi se edukacijom kako nijedno dete više ne bi doživelo sudbinu ove devojčice.

Tijana je oteta i brutalno ubijena u noći između 25. i 26. jula 2014. godine u blizini sela Bajmok, a kasno u noć 13. dana potrage (7. avgusta), uhapšen je Dragan Đurić (34) iz Surčina.

Ubica Dragan Đurić osuđen je na 40 godina zatvora - Foto: Facebook/Dragan Djuric

Đurić je nakon hapšenja priznao da je počinio zločin i policiju je odveo do mesta na kojem je pokopao nesrećnu devojčicu. Osuđen je na 40 godina zatvora.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak