Sraman tvit Radete o smrti predsednice "Majki Srebrenice"

Blic 24.07.2018 20:57
Sraman tvit Radete o smrti predsednice "Majki Srebrenice"


Potpredsednica Skupštine Srbije i funkcionerka Srpske radiklane stranke Vjerica Radeta, na krajnje neprimeren način, na svom Tviter nalogu, prokomentarisala je smrt Hatidže Mehmedović, predsednice Udruženja “Majke Srebrenice".Narodna poslanica i funkcionerka SRS Vjerica Radeta napisala je monstruozni tvit, nakon vesti o smrti predsednice Udruženja "Majke Srebrenice" Hatidže Mehmedović, koja je u srebreničkom masakru izgubila muža i dva sina.

Stavovi Radete, njenog lidera Vojislava Šešelja i SRS, odavno su poznati javnosti po svojoj grotesknosti, ali je svakoj normalnoj i mentalno zdravoj osobi potpuno nepojmljivo da bilo ko može da ode toliko daleko.

Vjerica Radeta na Tviteru napisala je sledeće:

"Čitam umrla Hatidža Mehmedović iz udruženja biznismenki Srebrenice. Ko li će je sahraniti. Muž ili sinovi?!".

Vjerica Radeta objavila MONSTRUOZNI TVIT 

Može se samo nagađati zbog čega je Radeta napisala ovakav tvit - da li zarad bolesnog političkog marketinga, ne birajući ni način ni vreme, ili zbog nečeg drugog što bi trebalo ispitati.

Skandalozni status na Tviteru ona je posle obrisala, ali je bilo kasno, jer se u međuvremenu masovno šerovao skrinošot njenog tvita.

Inače, protiv Radete sud u Hagu vodio se postupak zbog nepoštovanja suda, jer je, uz kolegu Petra Jojića, optužena da je uticala na svedoke u haškom procesu protiv Vojislava Šešelja, tako što su ih pretnjama, ucenama i mitom nagovarali da promene iskaze ili da ne svedoče.

Protiv Jojića i Radete bila je raspisana i poternica, a prema poslednjim podacima, njima bi trebalo da se sudi u Srbiji.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak