Tipovi muškaraca koje treba da izbegavate

Mondo 23.07.2018 23:00
Tipovi muškaraca koje treba da izbegavate


Jasno je da morate da "poljubite nekoliko žaba", da biste došle do "princa", ali neke "žabe" ipak je bolje da preskočite.On je pametan, šarmantan, zgodan i ima sjajan smisao za humor. Ali, taman kad pomislite da je to čovek vašeg života, on kao da postane neka druga osoba? I, pre nego što to i shvatite, vaša veza je gotova.

Niste jedini u takvoj situaciji. Mnogim devojkama je teško da pronađu muškarca koji je onaj "pravi" za njih, delom zato što često ignorišu znakove koji ih već na početku veze upozoravaju da nisu u dobroj vezi.

Stručnjak za veze Judžin Peper izdvojila je nekoliko tipova muškaraca koje treba da izbegavate, ako želite da budete u zdravoj vezi koja ima budućnost.

Gospodin Narcis

"On može da bude veoma šarmantan i tako divan na početku. Ali, uveliko ćete se zaljubiti dok shvatite da je sebičan i fokusiran samo na sebe. Ovakav tip govori samo o sebi", kaže Peperova.

Gospodin Zahtevni

"Njega ćete morati stalno da tešite i razuveravate. Nema samopouzdanja ni samouverenja. Većina žena to primeti na vreme i ovom jadničku ne pruži šansu".

Gospodin Uplašeni

Muškarac koji se plaši vezivanja na početku deluje kao da ima dosta potencijala, ali kada dođe do trenutka da se zaista "pokaže", on se uplaši.

"Sa takvim muškarcem ćete godinama biti na istom. Ako ste u vezi sa muškarcem koji se plaši vezivanja, jedini način da znate da li će se tu nešto promeniti je da ga ostavite i sačekate da vidite da li će vas 'juriti' da se pomirite".

Gospodin Lažov

Reč je o muškarcu koji se zove, na primer, Jovan, ali se devojkama predstavlja kao, recimo, Marko.

"Takav tip muškarca se devojkama lažno predstavlja, a neretko je i oženjen. Čak i kada nema ženu, svakako je 'igrač' i koristi lažno ime kako bi zavarao tragove. Na kraju ih devojke uvek 'provale', ali dok se to ne desi, pate", kaže Judžin.

Ovakav tip oko sebe ima mnoštvo devojaka i gleda ih bezmalo kao komade mesa, ali svaku ubeđuje da je ona posebna.

"Ono što je najstrašnije je da se ovakvi muškarci ponašaju isto kao oni koji su iskreni, pa ih je ponekad stvarno teško 'pročitati'".

Gospodin Stipsa

Znate, onaj tip muškarca kojem uvek novčanik slučajno ostane kod kuće, onaj koji se uvek žali na obrok u restoranu i kad je dobar u nadi da će zbog toga dobiti nešto "na račun kuće"...

"Prvi znak koji ćete primetiti je da dozvoljava da mu drugi plaćaju ture pića, ali nikada nikoga ne časti".

Gospodin Nasilnik

"Za ovakvog tipa nikada ništa nije dovoljno dobro. On je uvek u pravu i sve kritikuje. Želi sve da kontroliše i želi sve odmah. On će vas 'spuštati' u svakoj mogućoj situaciji", upozorava Judžin.

Gospodin Šovinista

Moguće je da ovaj muškarac još uvek živi u 19. veku, ili bi se barem tako reklo prema način na koji tretira žene.

"On misli da su kućni poslovi i roditeljstvo isključivo ženski poslovi, dok je njegova obaveza da 'visi' sa društvom koje mu je uvek preče od porodice. Voli da ponižava žene uz izgovor da je to samo šala".

Gospodin Uhoda

Ovakav tip ne prihvata "ne" za odgovor. "Kontaktiraće vas opet, i opet, i opet. To što ga odbijate samo dovodi do toga da on bude još odlučniji. Uznemiravaće vas i pokušaće manipulacijama da vas navede da pristanete na sastanak sa njim. Potpuno ignorišu vašu odluku da ne izađete sa njim".

Doktor Džekil i Gospodin Hajd

U jednom trenutku je toliko divan i sladak, a u sledećem se pretvara u vašu najgoru noćnu moru? A onda kada pokušate da "pobegnete" od njega ponovo postaje sladak.

"Kada vas ponovo osvoje lepim ponašanjem, opet mogu da postanu bezobrazni".

Gospodin Nestao bez traga

Gotovo svaka devojka je barem jednom "pala" na takvog muškaraca, poznatog i kao duha.

"Mislili ste da je to to, a onda je vaš muškarac nestao bez traga. Nije vaša greška ako se on ponaša tako. Niste ni u čemu pogrešili. To se vrlo često dešava jer neki muškarci sebi postavljaju vremenski rok - zabavljaće se šest dana ili šest nedelja pre nego što nestanu i nađu sledeću 'žrtvu'".

Veoma redak Gospodin Pravi

"Mnogi muškarci se skrase rano sa svojom prvom ljubavlju, zbog čega je kasnije tako teško naći 'pravog' muškarca - ali, ima ih", kaže stručnjak za veze.

"Morate da ih upoznate mnogo pre nego što dođete do jednog takvog. Što je veći vaš krug društva, to su veće šanse da ćete ga upoznati".

Judžin savetuje da idete u teretanu, na časove trčanja, plesa, da budete aktivni i društveni koliko kod možete jer se nikad ne zna gde vas čeka ljubav vašeg života.

"Nemojte nekoga da odbijete jer na prvi pogled ne ispunjava vaše kriterijume - pružite mu priliku, možda je baš on vaš Gospodin Pravi. Tražite muškarca koji je dobar, ljubazan, ume da sasluša i saosećajan je", savetuje ona.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak