Janko Tipsarević sedam puta operisan: Rekli su mi da više nikad neću moći da trčim

Kurir 23.07.2018 15:16
Janko Tipsarević sedam puta operisan: Rekli su mi da više nikad neću moći da trčim


Teniser Janko Tipsarević tokom prethodne četiri godine više puta je operisan zbog benignog tumora na peti, a najveća podrška u ovim teškim trenucima bila mu je supruga BiljanaBiljana i Janko Tipsarević nedavno su obeležili osmu godišnjicu braka, a ne kriju da su tokom svih prethodnih godina pored mnoštva lepih nažalost delili i mnogo teških trenutaka.

Jankovi zdravstveni problemi počeli su da se dešavaju kada je bio osmi igrač sveta i neposredno pre nego što je postao otac.
foto: Instagram/Janko Tipsarević

- U poslednjih nekoliko godina imao sam sedam operacija. Bio je to popriličan šok za sve nas, za mene i moju porodicu, ali i za moj tim koji je uz mene sve ove godine. Emocije su se mešale u tom trenutku: postao sam otac, što je nešto najlepše na svetu što može da se desi, a sa druge strane supruga i ja smo iščekivali nalaz biopsije nakon vađenja tumora. Nismo znali da li je maligni ili benigni. Posle prve operacije rečeno mi je da više nikada neću moći da trčim, ali moja vera i želja su bile toliko jake da to nisam želeo da prihvatim. Strpljivo sam išao korak po korak tokom oporavka, uz veliku podršku Biljane i mog tima. Supruga je bila uz mene na svakoj operaciji. Pratila me je po bolnicama, a njen pozitivan duh i vera u mene, pre svega, mnogo su mi olakšavali te teške trenutke - ispričao je Janko za magazin "Gloria". 

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak