Manekenka optužila Madonu za proganjanje

Nedeljnik 23.07.2018 12:48
Manekenka optužila Madonu za proganjanje


Amanda Kazalet, koja priznaje da je u to vreme bila biseksualka, kaže da se iznenadila kada je Madona na snimanju poljubila sa jezikom, ali je mislila da je reč samo o glumačkom zadatkuBivši britanski supermodel Amanda Kazalet optužila je Madonu za dugogodišnje proganjanje, u okviru kojeg je pokušala na sve načine da osvoji njenu ljubav.

Nekadašnja manekenka Amanda Kazalet, danas 53-godišnja porodična žena, 1990. godine učestvovala je u snimanju kontroverznog muzičkog spota pop pevačice Madone, piše "Dejli mejl". 

Nakon poljupca koji se dogodio pred kamerom, Madona je na sve načine da pokušavala da osvoji njenu pažnju i ostvari emtivnu vezu sa njom uprkos činjenici da je tada manekenka bila udata za muškarca.

Amanda, koja priznaje da je u to vreme bila biseksualka, kaže da se iznenadila kada je Madona na snimanju poljubila sa jezikom, ali je mislila da je reč samo o glumačkom zadatku. 

Kako god, Amanda je rešila da otkrije pozadinu priče, a sve je počelo da se otkriva kada je prošlog meseca na aukciji pojavilo romantično Madonino pismo upućeno Amandi. U njemu je pevačica napisala da je Kazaletova najlepša žena na svetu, a u nastavku su se ređali brojni komplimenti.... 

Manekenka je otkrila da je Madonino ponašanje zapravo bilo proganjanje. 

"Madona je bila opsednuta sa mnom. U to vreme nisam bila uvređena, ali gledajući unazad, shvatam da me je iskoristio neko ko je u to vreme bio moj šef". kazala je za britanski San. Amanda je objasnila da joj je nakon snimanja spota pop pevačica "slala pisma sa svih krajeva sveta u kojima joj je otkrivala svoja osećanja". 

Za sve je kriv poljubac: Manekenka optužila Madonu za proganjanje

U jednom od pisama Madona je napisala: "Znam da si udata i trudna, ali ne mogu da objasnim privlačnost koju osećam". 

Ona je nastavila da joj se udvara, te joj je kazala "da je najlepša žena na svetu, da umire da je ponovo poljubi".


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak