Surovo ubistvo u Rusiji prevazišlo horor filmove

Novosti 22.07.2018 11:27
Surovo ubistvo u Rusiji prevazišlo horor filmove


Dimitri Lunkin (21) ubio je svoju devojku Olgu Budunovu (45) u Rusiji tako što je 25 puta udario flašom vina o glavu, ali to nije sveDimitri Lunkin (21) ubio je svoju devojku Olgu Budunovu (45) u Rusiji tako što je 25 puta udario flašom vina o glavu, ali to nije sve. On joj je izvadio unutrašnje organe, ispržio mozak i dok je jeo pio je njenu krv.
Svedok Aleksandra Dedova (21) potvrdila je priču policije da je Dimitrij stajao pred vratima ubijene na kojima je bio iscrtan đavolji znak.
- Čekao je pet minuta đavola, ali nije se pojavio... Zatim je slomio njenu lobanju, uzeo deo mozga, ispržio i pojeo. Svidelo mu se, uzeo je nekoliko parčeta, a zatim je popio čašu njene krvi - rekla je ona.

Tužiteljka Olga Bondarenko je dodala da je "isekao stomak i odsekao joj uši".

- Jedno uvo je stavio u njena usta, a drugo je dao mački - kaže ona i objašnjava da postoje i dokazi da je seksualno uznemiravao, piše metro.co.uk.

U Rusiji je normalno da postoji nezavisni svedok koji se pozove na mesto zločina, kako bi potvrdio priču policije, kako ne bi došlo do menjanja dokaza.


Lunik je tražio da se suđenje obavi iza zatvorenih vrata, ali sudija je to odbio. Ovom mladiću se trenutno sudi za "ritualno i kanibalsko ubistvo".


Tim psihologa koji radi na njegovom slučaju napisao je u izveštajima, do kojih dolazi britanski "Metro" da Dimitri ima "inteligenciju filozofa", kao i da je izvršio ubistvo kako bi "dobio inspiraciju za pisanje poezije".                                                     

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak