Skandali se nastavljaju: Luk Beson optužen za silovanje

Mondo 20.07.2018 18:12
Skandali se nastavljaju: Luk Beson optužen za silovanje


Glumica Sand Van Roj (27) optužila je Lika Besona za višestruko silovanjeFrancuska glumica Sandra van Roj optužila je reditelja Luka Besona za silovanje koje se dogodilo, kako je izjavila, 18. maja u hotelskoj sobi u Parizu.

Glumica tvrdi da je režiseru bila "robinja" primorana da priča kao beba, i da ju je silovao bezbroj puta između 2016. i maja ove godine.

-Silovao me je bezbroj puta. Prvi put bio je 2016. u hotelskoj sobi. Posle toga me je držao kao robinju. Primoravao me je na ponižavajuće intimne činove. Poslednji put bio je u hotelu tokom Festivala u Kanu ove godine, saopštila je ona.

- Plašila sam se da ću umreti. Toliko me je sve bolelo da sam se onesvestila. Plakala sam, rekla sam mu da stane. Terao me na odvratne seksualne radnje. Pokazala sam mu da ne želim to. To je bilo silovanje", rekla je Van Roj, koja je, kako strani mediji pišu, navodno u tajnoj vezi s Besonom poslednje dve godine.

Van Rojeva je igrala u njegovim filmovima "Valerijan" i "Taksi 5", i navodi da ju je naterao da se ofarba u plavo, da nosi samo suknje i da sa njim razgovara "bebećim" glasom.

Policija u Parizu pokrenula je istragu povodom optužbi protiv Besona, koji je oženjen i ima petoro dece.

Van Rojeva je četvrta žena koja je optužila Besona za silovanje ili uznemiravanje.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak