Ubistvo šokiralo Ameriku: Malu Maraju mamin dečko otrovao hloroforom, ubio, zalio cementom i bacio u potok

Blic 20.07.2018 11:54
Ubistvo šokiralo Ameriku: Malu Maraju mamin dečko otrovao hloroforom, ubio, zalio cementom i bacio u potok


Marija Vuds (3), čije je telo nađeno u potoku u Severnoj Karolini umrla je od trovanja hloroformom, a za taj zločin opužen dečko njene majke Adolfus Kimrej.Kako je utvrđeno tokom istrage, Kimrej je nakon što je otrovao devojčicu, njeno telo umotao u tri plastične kese, ubacio u jastučnicu, u koju je potom nasuo cement i kamenje, a zatim telo bacio u potok.

Zločin se dogodio u novembru prošle godine, kada je prijavljen nestanak devojčice. Naime, Kimrej je prijavio Marijin nestanak oko pola 7 ujutru 27. novembra, zajedno sa majkom Kristi, koja je tada rekla da je poslednji put videla dete oko 23 sati prethodnog dana kada ju je stavila na spavanje.

Njeno unakaženo telo bilo je umotane u tri bele plastične kese za đubre, koje su joj bile vezane oko vrata i stavljeno u navlaku za jastuk za dvosed ili trosed.

Ubistvo šokiralo Ameriku: Malu Maraju mamin dečko otrovao hloroforom, ubio, zalio cementom i bacio u potok

Kimrej je nadležnima rekao da je video Mariju oko ponoći kada je ustala iz kreveta i da joj je tada rekao da se vrati nazad u svoju sobu. Takođe je pomenuo da je u nekom trenutku izašao iz kuće, ali je zaboravio da zaključa ulazna vrata.

Devojčicino telo nađeno je pet dana od nestanka u potoku blizu kuće, u zatvorenoj kariranoj jastučnici.

- Jastučnica je sadržala veliku količinu cementa pomešanog sa kamenjem - rekli su patolozi, dodajući da telo devojčice koje su našli nakon otvaranja jastučnice, bilo je umotano u tri bele plastične kese za đubre koje su zavezane oko vrata deteta.

Toksikološki nalazi su potvrdili da je devojčicina krv bila pozitivna na hloroform i da se u plućima nalazima smrtonosna količina opijata.

Kimrej je nakon toga optužen je za ubistvo.

- Smrt deteta je uvek trezven podsetnik na to kako je život krhk. Teško je ne dozvoliti našim emocijama da utiču na odluke koje donosimo u ovakvim situacijama - rekao tada šerif Hans Miler i dodao:

"Najbolji način da odamo čast Mariji je da omogućimo temeljnu istragu koja će dovesti do uspešnog gonjenja. Moramo da zapamtimo da u ovakvim trenucima, zajedno, kao zajednica možemo da obezbedimo da će pravda za Mariju biti donesena. Iskreno se zahvaljujemo zajednici za strpljenje i podršku kroz ovu celu istragu."

Marijin otac, Aleks Vuds tvrdio je da je njegova ćerka seksualno zlostavljana, ali autopsija nije potvrdila ove optužbe.

Pre hapšenja za ubistvo Marije, Kimrej je preko 20 puta bio optuživan za krivično delo.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak