Šta sve Apple sprema za ovu jesen

Mondo 13.07.2018 17:32
Šta sve Apple sprema za ovu jesen


Pored potpuno novih verzija računara, stiže i nešto o čemu se priča već godinu dana!Portal "9to5Mac" otkriva da Apple priprema ne samo tri nova telefona o kojima se dosta "šuška", već i nove verzije skoro cele Mac i MacBook linije!

Analitičar Ming-Či Kuo iz "TF International securities" navodi da će osvežene verzije dobiti MacBook, MacBook Pro, iMac, pa čak i Mac mini, i da sve to stiže ove jeseni i to sa Intelovim Core procesorima osme generacije.

MacBook Air biće predstavljen u "budžetskoj", odnosno pristupačnijoj verziji, mada se o onome što se nalazi unutar njega još uvek ne zna ništa.

Uređaji iPad dobiće dva nova "člana porodice", oba će nuditi FaceID i neće imati Home dugme. Biće ponuđeni u dve verzije, 12,9 inča i 11 inča, koja će zameniti dosadašnji model od 10,5 inča.

Apple Watch dobiće "malo veće displeje", navodi Kuo, i to od 1,57 i 1,78 inča. Od noviteta se za sada zna samo za unapređeno praćenje otkucaja srca.

AirPods slušalice dobiće skroman "apdejt", vezan za bežične performanse i punjenje, kao i opciju korišćenja Siri u "hands-free" verziji. Od vodootpornosti i poništavanja buke, za sada, još uvek nema ničega.

Stiže, navodno, i AirPower bežični punjač, skoro godinu dana nakon što ga je Apple najavio


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak