Rada Manojlović: Haris je mrtav za mene

Alo 13.07.2018 17:00
Rada Manojlović: Haris je mrtav za mene


Folkerka ne može da dečku oprosti prevaru, iako on danima pokušava da joj se vratiNakon što je saznala da ju je prevario, Rada Manojlović je šutnula Harisa Berkovića kao da nikada nisu bili zajedno.

Pevačica nije mogla da pređe preko onoga što je uradio, pa je rešila da ga maksimalno iskulira.

Iako je Haris pokušao da joj objasni da mu ta jedna noć koju je proveo sa nepoznatom devojkom ništa nije značila, Rada ipak nije želela da ostane s njim. S obzirom na to da gotovo dve nedelje nisu zajedno, Berković sada na sve moguće načine pokušava da se pomiri sa Radom.

- Svestan je da mnogo gubi samim tim što više nije pored Rade, koja je od početka njihove veze bila pokretač svega pozitivnog kako u njihovom odnosu, tako i u njegovoj karijeri. Uvek je bila tu za njega kao najveća podrška i oslonac, a on je uspeo da je izneveri. Sada mu uopšte nije prijatno zbog svega što je uradio i na sve moguće načine pokušava da povrati njeno poverenje - kaže za „Alo!“ izvor blizak paru.

S obzirom na to da je Rada blokirala Harisov broj telefona, te da on ne može da je dobije, sada preko zajedničkih prijatelja želi da stupi u kontakt s njom.

- Rada je šokirana činjenicom da Haris i dalje želi pomirenje. Ona ne može da veruje da se njen sada već bivši dečko ponaša kao da ništa nije uradio. Prijateljima je rekla da je on mrtav za nju, te da bi najbolje bilo da odustane od ideje o pomirenju. Ona je čvrsto rešila da ga ne želi nazad, iako je svesna da ga još voli. S druge strane, Haris mnogo pati i tuguje i nada se da će mu ona ipak oprostiti - kaže izvor „Alo!“.

S druge strane, Haris Berković će uskoro promovisati novu pesmu, koju je posvetio Radi Manojlović, a navodno je u toj numeri opisao kako je varao nekadašnju devojku.

- Nemoj da me pitaš da li sam te varao, kad i sama znaš da sam bio loš dečko i greške pravio - glase stihovi.
Pesmu potpisuju Marko Moreno i Atelje „Trag“, a kako saznajemo, u spotu, čija se premijera očekuje za dva dana, pojavljuje se vrlo provokativna i atraktivna plavuša.

Folkerka je nakon raskida pala u depresiju i vreme provodi isključivo sa svojom rođenom sestrom.

Preokupirana je nastupima, kojih ima sve više, a na vezu sa Harisom rešila je da definitivno stavi tačku.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak