Tragična smrt studenta iz Bora: Pretrčavao ulicu, jedan automobil ga udario, drugi pregazio

Blic 12.07.2018 10:24
Tragična smrt studenta iz Bora: Pretrčavao ulicu, jedan automobil ga udario, drugi pregazio


Lazar Vojčić (24) matematičar iz Bora, tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u utorak uveče na Novom Beogradu, dok je pokušavao da pređe ulicu na crveno.Mladi matematičar i uspešni programer, poginuo je, kako saznajemo, u utorak oko 23.30 na Tošinom bunaru.

Kako saznajemo, mladić je pokušavao da pretrči ulicu dok je na semaforu za pešake stajalo crveno svetlo, kada je na njega naleteo automobil “škoda” za čijim volanom je bio četiri godine mlađi Kosta B. (20).

Nesrećni mladić preminuo je na licu mesta, a Kosta B. je odmah zaustavio vozilo.

Saradnik za komunikacije Hitne pomoći Mirko Lutovac navodi da je ekipa koja je izašla na teren mogla je samo da konstatuje smrt.

Lazar Vojčić 
Lazar Vojčić

Bizarnim spletom okolnosti, preko nesrećnog mladića kog je udario automobil nekoliko sekundi kasnije prešao je još jedno vozilo!

- Beživotno telo Lazara nalazilo se na ulici dok se čekala policija da obavi uviđaj. Nekoliko sekundi pošto je nastradao  preko njegovog tela prešao je auto koji se uključio na put sa obliženjeg parkinga. Obojica vozača prošla su alko test, kojim je utvrđeno da nemaju alkohol u krvi - kaže izvor “Blica”.

Nastradali mladić je pre nekoliko godina došao iz Bora u Beograd da studira na Matematičkom fakultetu, a njegova porodica zanemela je od tuge zbog gubitka.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak