Justin Bieber progovorio o veridbi: ‘Hailey ti si ljubav mog života’

11.07.2018 21:37
Justin Bieber progovorio o veridbi: ‘Hailey ti si ljubav mog života’


Justin Bieber zvanično potvrdio glasine o veridbiVest ove nedelje je definitivno iznenadna veridba Justina Biebera i Hailey Baldwin, a nakon brojnih medijskij izveštaja, konačno smo dobili i zvaničnu potvrdu od samog para.

Naime, Justin Bieber se sinoć oglasio na društvenim mrežama gde je uputio divnu ljubavnu poruku svojoj budućoj supruzi. U nastavku vam prenosimo poruku u celosti:

”Želeo sam malo da sačekam pre nego što bilo šta kažem, ali reči putuju brzo. Slušaj pažljivo, Hailey ja sam toliko zaljubljen u sve što se tiče tebe. Posvećen sam tome da provedem ostatak života upoznajući svaki delić tebe i voleći te strpljivo i pažljivo. Obećavam da ću voditi našu porodicu časno i da ću pustiti Isusa da nas kroz Svetog Duha voditi kroz sve naše odluke. Moje srce je u potpunosti tvoje i uvek ću te staviti na prvo mesto. Ti si ljubav mog života Hailey i ne želim da ga provedem ni sa jednom drugom. Zbog tebe sam bolji i dopunjujemo jedno drugo. Jedva čekam najbolje poglavlje života do sada. Sada sa tobom sve ima smisla. Najuzbuđeniji sam jer će moj brat i sestra moći da vide još jedan zdrav i stabilan brak i tako nešto želeti i za sebe. I tajming je bukvalno savršeno. Verili smo se sedmog dana sedmog meseca, a broj sedam je broj duhovne perfekcije. Tačno je, izguglajte. Zar nije ludo? Ali da se zna, to nisam planirao. Bićemo bolji sa 70. ‘Onaj ko nađe suprugu nađe i dobru stvar i dobija uslugu od Boga’, ovo je godina usluga”, napisao je mladi pevač uz par divnih fotografija.

I Hailey se oglasila ovim povodom, ali mnogo kraćom  porukom gde je jednostavno napisala: “Nisam sigurna šta sam uradila da bih zaslužila ovu sreću, ali sam zaista zahvalna Bogu jer mi je podario tako divnog čoveka sa kojim ću podeliti svoj život. Ni jedna reč ne može da iskaže moju zahvalnost”.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak