"Deca deci s ljubavlju"

RTS 11.07.2018 11:48
"Deca deci s ljubavlju"


U Štutgartu će u sredu 13.07.2018. godine biti održana promocija zajedničke knjige mladih pisaca dijaspore.U Štutgartu će u sredu 13.07. 2018. godine biti održana promocija zajedničke knjige mladih pisaca dijaspore.

Knjiga "Deca deci s ljubavlju" riznica mladih pisaca iz Nemačke, predstavlja zajedničku knjigu dece iz oblasti Baden Vinterberg (Nemačka) koja zajedno pohađaju nastavu na srpskom jeziku.               

Sa nastavnicom Natašom Milenković prisutnima će se na promociji knjige predstaviti 35 učenika iz oblasti Baden Vinterberg.

Knjiga u izdanju Kulurno-izdavačkog centra "Srpka kuća" iz Požarevca i Bratislav Golić pozivaju sve koji  su mogućnosti da svojim prisustvom podrže ovaj jedinstven poduhvat naše dece i afirmaciju mladih pisaca u dijaspori.             

Promociji bi po rečima organizatora trebali da prisustvuju ministar prosvete Mladen Šarčević, Langović Ana, državni sekretar, Gabrijela Grujić, pomoćnik ministra za dualno obrazovanje, Marko Popadić, savetnik i šef kabineta, Veljko Odalović, generalni sekretar Ministarsva spoljnih poslova, Saša Radulović, državni sekretar Ministarstva spoljnih poslova, Ivana Pejović, kao i mnoge druge zvanice. 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak