Doktor pop legende: Majkl Džekson je imao najgoreg oca u istoriji

Hello 09.07.2018 14:09
Doktor pop legende: Majkl Džekson je imao najgoreg oca u istoriji


Nekadašnji doktor Majkla Džeksona Konard Mari iskalio je svoj bes prema nedavno preminulom ocu ove muzičke zvezde, nazvavši ga “najgorim ocem u istoriji”.-Nisam pustio ni jednu suzu zbog njegove smrti. Bio je najgori otac u istoriji. Njegova okrutnost prema Majklu najbolje se vidi u tome što ga je otac hemijski kastrirao kako bi zadržao njegov visok ton glasa, ovako je Mari prokomentarisao smrt Majklovog oca, koji je preminuo krajem prošlog meseca, prenosi Index.hr.

Ovaj doktor je pre dve godine objavio knjigu “To je to! Tajni život”, u kojoj je opisao kako je Džo terao Majkla da na hormonske injekcije koje su lečile njegove akne, ali istovremeno i smanjivale rizik da mu se glas produbi.

Nedavno je Gardijan je objavio priču o Džou Džeksonu i njegovoj brutalnosti koju je pokazivao prema svojoj deci. U tekstu se navodi da ih je Džo maltretirao fizički, psihički i verbalno. Tukao ih je kaišem za svaku sitnicu, a maltretiranje je ostavilo ozbiljne posledice na sve njih.

Kada su odrasli i započeli svoje karijere, najpoznatiji Džeksonovi optuživali su javno oca da ih je zlostavljao dok su bili deca. Majkl, Dženet i La Toja Džekson govorili su o batinama koje su dobijali, a ni Džo nije krio da je s decom često primenjivao silu.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak