Ubistvo u Zemunu: Izboden student skrvario na ulici ispred svog stana

Blic 09.07.2018 13:39
Ubistvo u Zemunu: Izboden student skrvario na ulici ispred svog stana


Državljanin Bosne i Hercegovine, Marko Radović (24) ubijen je u Ševinoj ulici u Zemunu sinoć oko 22 sata. Kako prenose mediji, ubistvu je najverovatnije prethodila svađa i tuča u stanu u kojem je Radović živeoMarko Radović (24), student iz Bosne i Hercegovine koji je sinoć ubijen u Ševinoj ulici u Zemunu, na tu adresu doselio se pre četiri godine. Prema rečima prvih komšija, u stan nije dovodio sumnjivo društvo, u njemu je živeo kao podstanar, a o Radoviću imaju samo reči hvale.

U zajedničkom dvorištu koje je Radović delio sa još šest domaćinstava, danas se zatiču jezive scene. Krvavi tragovi kojih ima na vratima, ispred stana, na kapiji i ispod drveta, ukazuju na to da je nesrećni mladić, nakon što je izboden, pokušao da pobegne.


Krvavi tragovi vidljivi su na ulaznim vratima stana u kom je živeo


Pošto je izašao iz stana u kom je živeo, Radović je uspeo da izađe iz dvorišta i pređe na drugu stranu ulice, ali je na tom mestu pao i izdahnuo, o čemu takođe svedoči velika količina krvi.


Ubistvo u Zemunu: Izboden student skrvario na ulici ispred svog stana

Krvavi tragovi vidljivi su na ulaznim vratima stana u kom je živeo


Prema prvim informacijama, ubistvu su najverovatnije prethodile svađa i tuča u stanu, koje su okončane kobnim ubadanjem. Napadač je odmah nakon incidenta pobegao, i policija intenzivno traga za njim.

Dan posle nesreće šokirane komšije nisu želele da komentarišu ovaj napad, ali su za Marka rekli da je bio dobar mladić, te ne znaju koji bi motiv ovog ubistva mogao biti.

- On je bio dobar mladić, živi i studira ovde već četiri godine. Nije dovodio nikakvo sumnjivo društvo, a noćas nisam čuo nikakvu galamu - rekao je jedan od komšija.

Svađu od prethodne večeri čuo je komšija koji je živeo pored njega, ali nije želeo da daje komentar medijima, več je samo rekao da je sve što zna rekao policiji. Pretpostavlja se da je taj sused i pozvao Hitnu pomoć.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak