Samsung noviteti stigli i kod nas

Blic 09.07.2018 13:20
Samsung noviteti stigli i kod nas


Nova linija Samsung QLED televizora, mašina za veš sa QuickDrive tehnologijom, Flex frižider, POWERstick usisivač, kao i popularni uređaji iz Galaxy A (A6 i A6+) i J serije (J6), uz već dobro poznate premium modele S9 i S9+, imali su mini premijere na srpskom tržištu.Samsung QLED televizori zahvaljujući Quantum Dot tehnologiji korisniku obezbeđuju najjasniju sliku, uz milijardu nijansi boja sa stopostotnim volumenom. Uz 100%-tni volumen boje, dobija se savršeni prikaz detalja pri svakom osvetljenju. Slika na QLED televizorima dolazi sa dubljim i tamnijim crnim bojama uz naglašen svaki pojedinačni detalj, širi spektar osvetljenosti i kontrasta za oživljavanje svih nijansi slike. Ovi tv uređaji imaju One Invisible Connection kabl, kao i No-Look daljinski upravljač za gledanje sadržaja koji korisnici žele bez da pritisnu dugme. Specifični su i po tome što mogu potpuno da se „utope“ u ambijent u kome se nalaze kada su isključeni.

Za kompletno živanje u domaćinstvu Samung je predstavio i mašina za veš sa QuickDrive tehnologijom skraćuje vreme pranja za do 50 odsto i potrošnju energije za 20 odsto, u odnosu na konvencionalne Samsung veš mašine a ujedmp uz Samsung Q-rator korisnik dobija svog ličnog stručnjaka za veš koji preporučuje optimalan ciklus pranja za svako pranje. Takođe, tu je i Flex frižider i Powestick usisivač sa usisnom snagom tri puta jačom od konvencionalnih modela.

Samsung noviteti stigli i kod nas

Ujedno, Samsung je kod nas predstavio nove uređaje iz Galaxy A serije kao i Galaxy J6. Odlikuje ga impresivan 5.6-inčni Super AMOLED beskonačni ekran, koji objedinjuje visok kvalitet slike i živopisne boje. Pokreće ga snažan procesor od osam jezgara takta 1.6GHz, ima bateriju kapaciteta 3000 mAh, dok su za dodatnu fleksibilnost zadužena tri gigabajta radne memorije, 32 gigabajta interne memorije.

Samsung noviteti stigli i kod nas

Takođe, dolazi sa čitačem otiska prsta i ulazom za microSD karticu. Uređaj ima zadnju i prednju kameru od 13 i 8 megapiksela i integriše snažan selfi fokus u stvarnom vremenu. Tu je i prednji LED blic, za jasne i oštre selfije u bilo koje doba dana, bez obzira na osvetljenje.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak