Popularni makedonski pevač pronađen mrtav

Blic 07.07.2018 21:50
Popularni makedonski pevač pronađen mrtav


Popularni makedonsnki pevač Vlatko Ilievski pronađen je mrtav u njegovom automobilu u Skoplju, saopštila je policija. Pevač je preminuo u svojoj 33. godini.Kako je prenela televizija "Sitel", pevač je jutros pronađen mrtav. Policija ga je pronašla bez znakova života u kolima u Ulici Treća makedonska brigada. Za sada, nema izjava niti naznaka o uzroku smrti.

- Uviđaj je na licu mesta izvršio javni tužilac i ekipa za uviđaj skopske polcije, a po nalogu tužioca telo je predato na obdukciju - navodi Ministarstvo unutrašnjih poslova Makedonije.

Užasna vet o smrti Vlatka Ilievskog dolazi samo pet dana nakon njegovog rođendana. Naime, popularni pevač 2. jula je proslavio svoj 33. rođendan.

Ilievski je 2011. u Dizeldorfu godine predstavljao Makedoniju na Evroviziji sa pesmom "Rusinka", a godinama je bio član grupe "Moral". Nažalost, Ilievski se nije plasirao u veliko finale pesme Evrovizije te godine, a završio je takmičenje na 16. mestu. Godine 2015. ponovo je pokušao da se domogne Evrovizije nastupivši na domaćem takmičenju za izbor pesme koja će predstavljati Makedoniju, ali je njegova numera zauzela poslednje mesto.

Njegova karijera počela je kada je pevač imao 15 godina, 2000. godine. Tada je osvojio dve nagrade na makedonskom "Rok festu". Među njegovim velikim uspehom je i koncert sa koleginicom Tamarom Todevskom kada su nastupali pred 10.000 ljudi. Dva njegova poslednja singla posvećena su njegovoj domovini - "Makedonka" i "Viva Makedonija". Poslednje dve godine, Ilievski nije izdavao nove pesme.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak