Luka Lazukić varao Natašu Bekvalac sa glumicom Sofijom Rajović

Blic 07.07.2018 21:32
Luka Lazukić varao Natašu Bekvalac sa glumicom Sofijom Rajović


Luka Lazukić i Sofija Rajović su bili u vezi 2015. godine, a romansu su obnovili kada se Nataša Bekvalac porodila sa Katjom, saznaje "Blic".Luka Lazukić je, po svemu sudeći, tokom braka sa Natašom Bekvalac živeo kao momak. Da je skoro svako veče izlazio to je već poznato, a da je varao pevačicu to se sada otkriva. Kako "Blic" saznaje, neposredno nakon što se Nata porodila sa Katjom, Luka ju je prevario sa voditeljkom i glumicom Sofijom Rajović.

Da se Sofija i Luka poznaju odranije svedoči priča našeg izvora, ali i slike koje je naš paparaco napravio pre tri godine kada Luka nije bio poznat javnosti.

Luka Lazukić varao Natašu Bekvalac sa glumicom Sofijom Rajović

- Luka i Sofija su bili u vezi 2015. godine, ali za to niko nije znao osim njihovih bliskih prijatelja. On u to vreme nije bio poznat javnosti pa je mogao slobodno da se pojavljuje u javnosti sa Sofijom. Verovatno ste ih u tom nekom periodu i uslikali. Ne znam koliko dugo su bili zajedno, ali Sofija nije previše pričala o njemu u tom periodu - priča naš izvor koji je upućen u celu priču.

Luka Lazukić varao Natašu Bekvalac sa glumicom Sofijom Rajović 

Kako dalje saznajemo, Sofija i Luka su ostali u kontaktu.

- Oni su ostali u kontaktu jer imaju neke zajedničke prijatelje. Romansu su obnovili neposredno nakon što se Nataša porodila sa ćerkom Katjom. Ne znam koliko je trajala veza, ali se nisu viđali u javnosti. Luki i Sofiji svakako neće biti svejedno što je ova priča otkrivena u javnosti - dodaje naš izvor.

Luka Lazukić varao Natašu Bekvalac sa glumicom Sofijom Rajović 

- Da li sa svakim čovekom sa kojim sednem u životu treba da se priča nešto tako. Napišite da sam bila sa svakim čovekom koji postoji u Srbiji, od sedam do 77 godina i da završimo ovu agoniju. Sa svakim sa kojim sam se ikada videla, upoznala, razmenila broj, popila kafu napišite da sam bila i završavamo saradnju. Mene ovo jako boli, bolje da se nisam ni javila - rekla je Sofija za "Blic". Inače, kog poznatog momka je Sofija Rajović probala da sakrije od javnosti.

Podsećanja radi, Luka Lazukić pretukao je Natašu Bekvalac u noći između 13. i 14. aprila i to mesec i po dana nakon porođaja. Luka je i u policiji i u tužilaštvu ispričao da nije kriv, a istu izjavu je dao i na sudu. Nataša i Luka su se prvi put pogledali u oči u ponedeljak kada je bilo zakazano prvo ročište, a sledeće će se održati 20. jula. 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak