Đoković: Osećam se dobro, privilegija je igrati Vimbldon

RTS 04.07.2018 08:23
Đoković: Osećam se dobro, privilegija je igrati Vimbldon


Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je nakon pobede nad Tenisom Sandgrenom da je odličan osećaj igrati na turniru kakav je Vimbldon i da se nada da će njegove partije iz meča u meč biti sve bolje i bolje."Nisu bili idealni uslovi za igru, bilo je vetrovito, hteo da počnem što bolje moguće, bio sam napet i značilo mi je da osvojim prvi set kako bih kasnije igrao opuštneije. Ipak u nastavku meča problem je bio i sunce, bilo je dosta faktora koji su uticali na igru, ali važno je da sam uspešno počeo turnir. Nikada nisam igrao protiv Sandgrena, pa mi je trebalo malo prilagođavanja" izjavio je Đoković nakon meča.

Novak je izjavio da emocije koje pokazuje tokom meča su sastavni deo njegove igre.

"Teško mi je da objasnim emocije, nije lako uvek ih zadržati u sebi, posebno meni kome se to dešava tokom cele karijere. Nisu bili laki ulovi, nisam smeo da dozbvolim protivniku da se vraća u meč i drago mi je što je tako i bilo", dodao je on.

Đoković se osvrnuo na bolje partije koje je pružao na turniru u Kvinsu i rekao kako su one pomogle njegovoj igri.

"Osećam se jako dobro, bilo je osvežavajuće igrati Kvins i finale tog turnira, radujem se tome da vidim kako ću odigrati i na ovom tunriu, nadam se da će moj nivo da raste i to mi je cilj, da iz dana u dan budem bolji. Samim tim što sam deo Vimbldona je privilegija svakog od nas pa i za mene. Uvek uživam takmičeći se ovde", izjavio je Novak.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak