Prošle muke sa vantelesnom oplodnjom! Ivana Selakov uskoro mama

Svet 03.07.2018 22:53
Prošle muke sa vantelesnom oplodnjom! Ivana Selakov uskoro mama


Ivana Selakov je pre mesec dana podelila sa javnošću vesti o svojoj trudnoći, a odmah zatim je usledila i priča koju je dugo krila od medija a u pitanju je proces vantelesne oplodnje.U mom slučaju proces vantelesne oplodnje trajao je nešto duže nego uobičajeno, od novembra do februara, iz dva razloga. Prvi je što smo počeli uoči praznika, kada mi, pevači, imamo najviše posla, a drugi je hirurška intervencija na materici, koju sam morala da izvršim. U skladu sa okolnostima, dobila sam adekvatnu terapiju i bila krajnje disciplinovana – rekla je folk zvezda nedavno.

Sada se na društvenoj mreži Instagram pohvalila da je u 11 nedelji i da čeka devojčicu sa svojim izabranikom Predragom Mirkovićem.

Ivana Selakov je pre mesec dana podelila sa javnošću vesti o svojoj trudnoći, a odmah zatim je usledila i priča koju je dugo krila od medija.

- U mom slučaju proces vantelesne oplodnje trajao je nešto duže nego uobičajeno, od novembra do februara, iz dva razloga. Prvi je što smo počeli uoči praznika, kada mi, pevači, imamo najviše posla, a drugi je hirurška intervencija na materici, koju sam morala da izvršim. U skladu sa okolnostima, dobila sam adekvatnu terapiju i bila krajnje disciplinovana - kazala je folk zvezda nedavno za "Hello".

- Kada se upustite u ovakvu avanturu, od vas se očekuje da budete maksimalno odgovorni, da svakodnevno u predviđeno vreme uzimate terapiju, koja podrazumeva hormonske injekcije. Nisam se plašila, ali nisam mogla ni sama da ih dajem, tako da je Peđa to preuzeo na sebe - dodala je pevačica.

Prošle muke sa vantelesnom oplodnjom! Ivana Selakov uskoro mama

Iako je dosad krila pol bebe, Ivana je putem društvenih mreža u toku današnjeg dana otkrila:

- U 11. nedelji trudniće sam saznala da čekam devojčicu - napisala je pevačica, nakon čega su usledile brojne čestitke.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak