Nataša i Luka oči u oči

Mondo 03.07.2018 17:35
Nataša i Luka oči u oči


Pevačica i suprug optužen za nasilje sreli se u Prvom osnovnom sudu, na pretresu zbog nasilja u porodici. Nataša se kratko zadržala, Lazukić posle skoro tri sata napustio sud.Pevačica Nataša Bekvalac i biznismen Luka Lazukić sreli su se oči u oči u ponedeljak prepodne u Prvom osnovnom sudu u Beogradu.

Nataša je u aprilu prijavila da ju je suprug pretukao u njihovom stanu u Beogradu, nakon čega su oboje saslušani, i tada su odvojeno došli i odvojeno napustili zgradu suda, u pratnji svojih advokata. 

Danas su se prvi put susreli na sudu, na suđenju otvorenom za javnost.

Lazukić je optužen za krivično delo nasilje u porodici za koje je zaprećena kazna od tri meseca do tri godine zatvora.

Reporteri MONDA javljaju da je Nataša u sud stigla veoma rano, malo posle devet časova, navodno kako bi izbegla brojne novinarske ekipe koje prate slučaj. Luka je stigao u pratnji grupe advokata nešto pre 11 časova, i nije želeo da daje izjave novinarima.

Bivši supružnici sreli su se na nekoliko minuta, a Nataša je nakon manje od sat vremena izašla iz sudnice, javljaju naši reporteri.

Pogledajte trenutak kada Nataša napušta sud!

Natašin advokat Nemanja Vlček rekao je da je ona morala da napusti sud zbog ranije zakazanih obaveza, jer se pretres odužio, ali da je želela da mu prisustvuje.

"Zbog toga što gospodin Lazukić ima, ni manje, ni više nego pet advokata, pretres se odužio i Nataša je morala da ode zbog prethodno ugovorenih obaveza. To sve sada traje, i moje kolege će kasnije dati izjavu. Nataša svakako danas nije ni trebalo da bude saslušana, ali je želela da prisustvuje pretresu," rekao je on.

U međuvremenu je napravljena i pauza, a Lazukić je malo posle 14 časova izašao iz suda u pratnji advokata, i niko od njih nije želeo da govori za medije.

Lazukić je dobio zabranu prilaska pevačici sa kojom ima kćerku Katju, koja je u trenutku incidenta imala svega šest nedelja. Nakon što je prijavila supruga zbog nasilja, Bekvalčeva se navodno iz Beograda vratila u Novi Sad sa malenom Katjom i jedanaestogodišnjom kćerkom Hanom iz braka sa Danilom Ikodinovićem. Pre dve nedelje, vratila se na muzičku scenu i ponovo počela da nastupa.

Fotografije sa prethodnog pojavljivanja na sudu, kada se Nataša i Luka nisu sreli.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak