Predstavljen "opel kombo lajf": Najbolji prijatelj porodice

Novosti 02.07.2018 07:53
Predstavljen "opel kombo lajf": Najbolji prijatelj porodice


"Kombo lajf" ima mnoštvo visoko tehnoloških funkcija, a pre svega one koje se odnose na bezbednost putnika. Među visoko tehnološkim funkcijama su i one koje se odnose na komfor, kao i pametne funkcijeBEOGRADU je, ekskluzivno, u sjajnoj atmosferi, začinjenoj fudbalskim navijačkim duhom, pretpremijerno predstavljen novi "opel kombo lajf".

Ovaj automobil predviđen je za sedam putnika i već je dobio epitet najboljeg prijatelja porodice.

Ovo je treći "Opel" automobil razvijen u okviru PSA grupacije.

- "Opel kombo lajf" veoma je važan model u našem portfoliju. On će vam otkriti jedan sasvim novi "Opel", osvežen novim dizajnom i ojačan izvrsnim kvalitetom i performansama. S obzirom na to da je PSA vodeći proizvođač u CV segmentu u Evropi, očekujemo da će novi model biti značajan podsticaj daljem rastu "Opela" i učvršćivanju imidža vodećeg brenda u našoj zemlj i regionu - rekao je Dragan Nenadović, direktor "Opela" za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju, Bugarsku i Albaniju na ekskluzivnoj promociji u Beogradu.

"Kombo lajf" ima mnoštvo visoko tehnoloških funkcija, a pre svega one koje se odnose na bezbednost putnika: upozorenje na sudar sa vozilom ispred sa prepoznavanjem pešaka, automatsko kočenje u hitnim situacijama, upozorenje na pospanost vozača, pomoć za ostanak u saobraćajnoj traci. Među visoko tehnološkim funkcijama su i one koje se odnose na komfor, kao i pametne funkcije (automatski tempomat, čitač saobraćajnih znakova, upozorenje za mrtav ugao)...

Ovaj automobil se proizvodi u dve dužine-standardnoj (4,40 m) i dugoj (4,75 m). Dobro organizovan enterijer omogućava pregledan raspored u unutrašnjosti automobila, a prostranost kabine obezbeđuje prijatno putovanje. Velika zapremina prtljažnog prostora pruža dodatni osećaj komfora tokom dugih putovanja. Još jedna od prednosti su i dvoja klizna vrata koja omogućavaju lakši pristup.

Benzinski i dizel motori u kombinaciji sa osmostepenim automatskim menjačem osiguravaju nisko trenje i visoku efikasnost ovog automobila.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak