Iznenađenje Vanese Paradi

Mondo 01.07.2018 18:46
Iznenađenje Vanese Paradi


Samo nekoliko dana nakon što je objavljeno da je sinozbiljno bolestan, glumica i pevačica iznenadila drugom vešću iz privatnog života.Vanesa Paradi, francuska glumica i pevačica sa kojom je Džoni Dep bio 14 godina u vanbračnoj zajednici, prvi put je stala na "ludi kamen".

Paradijeva (45) je ove nedelje bila glavna tema u francuskim medijima, pošto je pre nekoliko dana objavljeno da njen i Depov sin Džek "ima ozbiljne zdravstvene probleme".

Nakon što je zbog toga propustila premijeru novog filma, Vanesa se nije oglašavala u javnosti, a Dep nije prekinuo turneju sa bendom Hollywood Vampires, pa su mediji preneli da stanje tinejdžera verovatno ipak nije ozbiljno.

Sada je njegova mama objavila da se u subotu udala, za režisera Semjuela Benšetrija, na ceremoniji u Parizu. Venčanju u opštini prisustvovala je njena kćerka Lili-Rouz Dep, ali ne i sin za kojeg se još uvek ne zna u kakvom je stanju. Ovo je Vanesi prvi brak.

Istog dana objavljeno je i da će Džoni Dep igrati u filmskoj verziji serije "Porodica Soprano", što je izazvalo podeljene reakcije u javnosti.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak