Kanje Vest: Razmišljam o samoubistvu sve vreme. To je za mene uvek opcija

Vesti 29.06.2018 21:45
Kanje Vest: Razmišljam o samoubistvu sve vreme. To je za mene uvek opcija


Poznati reper i dizajner Kanje Vest imao je suicidne misli, nedavno, posle sopstvene izjave o ropstvu. Uplašen da će ga supruga starleta ostaviti zbog toga, počeo je da poziva članove njene porodice.Kanje je želeo da sazna šta svako od njih misli o njemu, kao i da li znaju nešto o mogućem razvodu od Kim Kardašijan. Pri tome, reper je priznao da ga misli o samoubistvu nisu ni na trenutak napustile. U izjavi za Njujork Tajms, on je priznao da se kaje zbog svoje nesmotrene izjave. 

- Kad čujete za ropstvo koje traje 400 godina. 400 godina? To mi zvuči kao izbor - rekao je između ostalog u intervjuu za portal TMZ, što je naljutilo američku javnost, ali i njegovu suprugu. Reper se zabrinuo šta bi ona, tim povodom, mogla da uradi. 

- Sedam dana posle onoga šta sam izjavio, svi znate o ropstvu, nazvao sam nekoliko članova njene porodice i pitao ih da li ona namerava da me ostavi - priznao je reper. 

Kanje je, inače, 2016. godine imao nervni slom. 

- Razmišljam o samoubistvu sve vreme. To je za mene uvek opcija - izjavio je muzičar dodajući da ga zapravo razmišljanje o tome spašava da to i ne uradi.   

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak