Monstruozno: Ćerka osumnjičena da je majku tukla i mučila do smrti

BKTV News 29.06.2018 21:48
Monstruozno: Ćerka osumnjičena da je majku tukla i mučila do smrti


Penzionisana doktorka S. P. (76) preminula od povreda koje joj je zadala ćerka Z. S. (34) u stanu u Beogradu.Z. S. (34), osumnjičena da je počinila stravičan zločin, da je majku do smrti tukla, grebala i pekla po grudima, prevezena u bolnicu "Dr Laza Lazarević".

Starica je nađena zaključana u svom stanu na Paliluli, još je davala znake života, ali ubrzo je podlegla povredama na Vojnomedicinskoj akademiji. Njena ćerka Z. S, inače psihički bolesnik, tereti se da je ubila majku, ali će se tek nakon obdukcije znati šta se tačno dogodilo.

Na telu preminule pronađeno je na desetine oguljotina, modrica i opekotina za koje se sumnja da su nastale upaljačem ili cigaretama. Izvor iz istrage tvrdi da je Z. S. danima mučila majku i držala je zaključanu u sobi. Za stravičnu torturu sznalo se tek kada je staričina prijateljica prijavila policiji da nesrećnu ženu danima niko nije video.

Beogradska policija primila je oko 23.20 prijavu nekog od komšija iz zgrade gde se dogodio zločin, a vrlo brzo zaustavilo se i vozilo Hitne pomoći. Upravnik zgrade, za “Novosti” kaže da su se iz stana, koji je na drugom spratu, čuli vika i zapomaganje.

Prema priči komšija, staricu i njenu ćerku niko nije posećivao.

"S.P. ima brata i snaju, ali nikada ih nisam video u zgradi, sve do srede, kad se sve ovo dogodilo. Navodno, bila je u lošim familijarnim odnosima sa svima, upravo zbog ćerke. I od komšija im niko nije ulazio u stan, jer su svi izbegavali moguće sukobe s njom. U stano je mačka ostala zaključana i sad moramo da je zbrinemo, kako ne bi došlo do još većih problema", kažu komšije.

Starica je prevezena na VMA sa povredama na rukama, nogama i glavi. Lekari su sve činili da joj spasu život, međutim, ona je dva sata po dolasku u bolnicu, podlegla povredama. Policija je u porodičnom stanu našla njenu ćerku, koja je bila je u lošem psihičkom stanju. Žena je odbijala da ide u bolnicu, ali je ipak, u pratnji policije, odvedena u bolnicu "Dr Lazu Lazarević".


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak