Mina Lazarević 'dobila' na sudu muža koji ju je pretukao

Telegraf 28.06.2018 17:04
Mina Lazarević 'dobila' na sudu muža koji ju je pretukao


Mina Lazarević dobila je na sudu bivšeg muža Gorana Stanića, kojem je sud odredio da za dvoje dece, Marka i Ivu, mora da plaća 22.000 dinara.Naime, Mina je tražila da se cifra za izdržavanje, određeno njihovim sporazumnim razvodom prošle godine, poveća, a kako je njen zahtev usvojen doneta je presuda u njenu korist. Sudija je odredio 10.000 dinara alimentacije za ćerku Ivu, a 12.000 dinara za sina Marka.

Goran je dužan da ukupan iznos plaća od juna 2017. godine, kada je podneta tužba za povećanje alimentacije. Pošto je Goran u međuvremenu plaćao prvobitno određenu alimentaciju, sada je dužan da plati razliku od juna, pa do momenta kada je presuda donesena.

Međutim, presuda nije pravosnažna, Stanić je odlučio da na nju uloži žalbu, što može da dovede do toga da se promeni tok procesa.

Podsetimo, Mina i Goran povodom ovog slučaja sreli su se u sudu u januaru 2018. godine, na prvom ročištu. Mina je tada jedina saslušana, a tom prilikom je rekla da zbog kredita za stan na Zvezdari nije u mogućnosti da izdržava decu sa 6.000 dinara po detetu. Takođe, istakla je da iznos treba da se poveća jer su deca sada veća i starija i potrebe su veće nego što su bile ranije. Potom, u martu je saslušan i Goran, a sudija je nedavno doneo presudu u korist majke.

Goran Stanić u avgustu 2015. prebio je Minu Lazarević, u stanu u kojem su zajedno živeli. Baletan je tada priznao krivicu, a sa sudom se nagodio da u kućnom pritvoru, uz elektronski nadzor, provede godinu dana.

Mina i Goran zvanično su se razveli prošle godine.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak