Nova epizoda suđenja: Ceca ponovo ubačena u optužnicu za prodaju fudbalera

Alo 28.06.2018 10:03
Nova epizoda suđenja: Ceca ponovo ubačena u optužnicu za prodaju fudbalera


Dragiša Binić (56) legendarni fudbaler i nekadašnji generalni direktor FK Obilić izjavio je danas da je pevačici Svetlani Ceci Ražnatović politički presuđeno u procesu od aprila 2011. godine.On je nakon neodržanog suđenja u Višem sudu u kojem se tereti da je 2001. moskovskoj Lokomotivi nezakonito prodao fudbalera Milana Obradovića izjavio za "Alo!" da je popularna folk pevačica žrtva političke presude.

"I Ceca je nepravedno osuđena. Njoj je politički presuđeno", izjavio je za "Alo!" Dragiša Binić, kojem je danas odloženo suđenje nakon što je dobio četvrtu optužnicu po redu.

Legendarni Bina izjavio je da je dobio optužnicu ali da se uopšte ne oseća krivim i da će to da kaže na sledećem suđenju.

"Moja izjava se godinama ne razlikuje, od dana kada sam je dao kao svedok i kasnije kao optuženi. Niti sam imao veze sa prodajom fudbalera Milana Obradovića, niti sam bilo kome pribavio materijalnu korist i o tome ne znam ništa", izjavio je za "Alo!" Dragiša Binić.

Njegov advokat Dobrivoje Gavonić izjavio je danas za "Alo!" da je optužnica za njegovog klijenta izmenjena po četvrti put i to sa ciljm da se optuži njegov klijent.

Ponovo je u optužnici spomenuta Svetlana Ceca Ražnatović, a sve u planu da se optuži Dragiša Binić. 

Odnosno tužilac pokušava da dokaže da je Dragiša Binić omogućio Ceci imovinsku korist, istakao je Binićev advokat.

On je dodao da je Binić optužnicu dobio posle izjašnjenja veštaka finansijske struke pošto je sudija naredio da se ona precizira.

"Ovo je cirkus od suđenja", rekao je Binić, inače on je na prethodnom pretresu izjavio da je iznenađen odlukom o novoj optužnici i što je dobio na kraju suđenja.

Binić je ranije pozivao Cecu za svedoka, ali sud nije uvažio njegovu molbu.

Suđenje je odloženo za 28. septembar.

Obradović je prema prvoj optužnici prodat Lokomotivi za tri miliona dolara.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak