U telefonu Darka Kostića pronađene mračne tajne poznatih: Policija otkrila koje pevačice i voditeljke konzumiraju NARKOTIKE!

Kurir 27.06.2018 20:13
U telefonu Darka Kostića pronađene mračne tajne poznatih: Policija otkrila koje pevačice i voditeljke konzumiraju NARKOTIKE!


Detaljna analiza mobilnog telefona modnog kreatora i dizajnera Darka Kostića otkrila je imena poznatih javnih ličnosti koje konzumiraju narkotike, saznaje Kurir.Prema nezvaničnim informacijama iz istrage, u njegovom mobilnom pronađene su poruke koje je razmenjivao s pevačicama, voditeljkama i drugim pripadnicima srpskog džet-seta koji su najverovatnije preko njega nabavljali drogu.

Našli mu drogu

- Sadržaj mobilnog telefona detaljno je pregledan jer je jedan od ključnih dokaza u istrazi protiv njega, koja je pokrenuta zbog sumnje da je seksualno zlostavljao 15-godišnjeg L. J., učesnika "Grandove" emisije "Neki novi klinci", kao i mladića starog 22 godine, kome je, osim što ga je dodirivao, omogućio i konzumiranje droge. Upravo posle pregleda telefona policija je upala u Kostićev stan na Novom Beogradu, detaljno ga pretresla i pronašla papirić na kojem su, kako se sumnja, tragovi droge, kao i lek "rivotril" - kaže izvor Kurira. 

On objašnjava da je ovaj lek na listi zabranjenih supstanci i ima status droge, koju zavisnici najčešće koriste posle konzumiranja kokaina.

- Papirić na kojem, kako se sumnja, ima tragova droge je takođe poslat na veštačenje, pa se ne isključuje mogućnost da istraga protiv njega bude proširena - dodaje on.

Sagovornik Kurira otkriva i da, uprkos tome što je pronađena prepiska s javnim ličnostima koje preko Kostića kupuju narkotike, protiv njih neće biti pokrenut postupak.

- Iako su poruke "šifrovane" jasno je na šta se u njima asocira. Ipak, to nije dovoljno za hapšenje ili pokretanje bilo kakvog sudskog postupka. S druge strane, sadržaj telefona interesantan je za operativni rad - kaže naš sagovornik, ne želeći da otkriva ko su ljudi s kojima je Kostić komunicirao o narkoticima. 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak