Marej blizu odluke: Neće na Vimbldon?!

Mondo 22.06.2018 17:04
Marej blizu odluke: Neće na Vimbldon?!


Endi Marej konačno se vratio tenisu, posle gotovo godinu dana pauze nakon mnogo problema sa kukomŠkot se vratio tenisu posle godinu dana, ali bi opet mogao na kraću pauzu...

Endi Marej odigrao je na turniru u Kvinsu u utorak prvi meč posle gotovo godinu dana pauze.

Marej, koji je trenutno 156. na ATP listi, nastupao je posle tačno 342 dana pauze, odnosno prvi put posle Vimblodona prošle godine.

Marej je pružio odličan otpor Niku Kirjosu, ali nije uspeo da zabeleži pobedu - 6:2, 6:7, 5:7.

Uprkos tome što su mnogi hvalili njegovu igru posle izostanka koji je trajao tačno 342 dana, Škot je rekao da razmišlja o tome da napravi opet malu pauzu.

Tačnije, da preskoči Vimbldon.

"Ne isključujem mogućnost da sledeće nedelje nastupam na turniru u Istbornu, a da onda ne nastupam na Vimbldonu", iznenadio je sve Marej, a onda i objasnio zbog čega razmišlja o takvoj soluciji.

"Nisam siguran da bih bio spreman za mečeve u pet setova", objasnio je nekada prvi reket sveta.

Marej je i protiv Kirjosa imao težak i iscrpljujući ispit, pshički i fizički, i na terenu je proveo dva sata i 20 minuta.

"Srećan sam što sam ponovo na terenu, što igram tenis i takmičim se. Trenirao sam prethodnih nedelja, ali nisam se spremao za velika opterećenja, tako da je dobro što sam izdržao ovako dug meč. Ipak, da se igralo pet setova, to bi potrajalo još sat i po, i verovatno bi mi bilo veoma teško", rekao je Škot, koji trenutno zauzima 156. mesto na ATP listi.

On je rekao da još uvek nema jasan plan šta će uraditi i gde će se uputiti posle Kvinsa.

"Moram da razgovaram sa članovima svog tima i u narednih nekoliko dana donesem odluku o svom rasporedu. Možda propustim turnir sledeće nedelje i spremam se za Vimbldon. Videću kako ću se osećati", dodatno je zbunio novinare u Londonu Marej.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak