Vučić: Neće moći da me slome pred Brisel, neću im dati

Politika 21.06.2018 22:56
Vučić: Neće moći da me slome pred Brisel, neću im dati


Neću dozvoliti da mi bitange, albanske i srpske, napadaju porodicu iz čista mira, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić, istakavši da su svi napadi u poslednje vreme usmereni i na to da ga „slome” pred Brisel što, kaže, neće moći, već će ga to samo ojačati.Vučić je, povodom raznih komentara i napisa na račun njegovog sina, koji je bio među navijačima srpske reprezentacije u fudbalu u Rusiji, ali i na ukidanje prvostepene presude kojom su na uslovne kazne zatvora od po šest i osam meseci osuđena sedmorica žandarma zbog fizičkog napada na njegovog brata, rekao da je to tako normalno u autokratskom režimu za koji ga optužju.

Upitao je šta se očekuje od zemlje u kojoj je diktatura i u kojoj javni servis tri meseca izveštava o „protestima protiv diktature” a ispostavilo se da je sve bilo zarad fotelje Saše Jankovića, ili ubeđuju da su „krivi bubrezi moga brata jer su napali nečije pendreke”...

Kako je rekao takvi mogu da se vrate „starom sportu” da kradu iz skupštine, odnose fotelje, slonovaču...ali i dodao da je na kraju ipak bolje da je neko iz negove porodice ili on lično oštećen nego bilo koji drugi građanin.

Vučić je rekao da mu je teško da neke stvari objasni bratu, posebno starijem sinu zašto se protiv njega poslednjih dana vodi kampanja.

Teško mu, rekao je, pada i da bratu priča o tome zašto su albanski mediji preuzeli ono što Đorđe Vukadinović, nekada Vlah, nekada Albanac...koji može da bude svašta samo da mu se nešto sliva u džepove”...

Objasnio je da je njegov sin u Rusiju išao da navija za Srbiju, a to što se, kako je rekao, Vukadinoviću ne sviđa neki partizanovac koji je bio udaljen tri mesta od njegovog sina, koji uz to i ne navija za Partizan, već za Crvenu Zvezdu.

„Ovim bitangama, ni albanskim ni srpskim neću da dozvolim da mi napadaju porodicu iz čista mira jer moj sin nikada nikome nije ništa ukrao, za razliku od onih čije porodice predstavljaju i čije proodice imaju po sto miliona evra bogatstva”, istakao je Vučić.

Pozvao je opozicionare koji to rade da se ne iživljavaju na detetu, već da slobodno traže „njegovu glavu”...

Naveo je da to rade oni koji više ne znaju šta će jer im je oduzeo mogućnost da pljačkaju, i kojima smeta što se brine za građane i za državu.

„Mislili su da će da me slome pred Brislel svim tim lažima i izmišljotinama, glupostima oko Bele Crkve, strašnim stvarima o trovanju vode, blokiranju autoputeva...nećete da me slomite - samo ste me ojačali” poručio je Vučić.

Predsednik Srbije je rekao i da ti takvi hoće izbore, o kojima stalno pričaju, možda, ih i dobiju pa neka opet pobede kao što su i do sada i na beogradskim, predsedničkim i drugim prethodnim...


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak