Venčanje Aleksandre i Filipa: Belim kočijama uplovili u bajku

Novosti 21.06.2018 21:35
Venčanje Aleksandre i Filipa: Belim kočijama uplovili u bajku


Aleksandra Prijović i Filip Živojinović venčali se danas u Beogradu: Kumovi Aco Pejović i Miloš Teodosić. Dok su se mladenci u crkvi zaklinjali na večnu ljubav, muzika je ispred hrama sve vreme sviralaFOLK pevačica Aleksandra Prijović i Filip Živojinović venčali su se danas u Hramu Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi u Beogradu. Nešto pre 13 časova ispred crkve se zaustavio crni "rendž rover" iz koga su izašli kumovi - pevač Aco Pejović sa suprugom Biljanom i košarkaš Miloš Teodosić takođe sa lepšom polovinom, glumicom Jelisavetom Orašanin. Ubrzo su u beloj okićenoj kočiji, koju su vukli beli konji, stigli i mladenci, a prizor kao iz bajke očarao je prisutne. Nevesta je blistala u dugoj beloj venčanici, kreatorke Tijane Todorović, a prvi sin Slobodana Bobe Živojinovića bio je u elegatnom crnom odelu. Dok je pomagao mladi da siđe iz kočije, Filipa su opkolili muzičari, pa im je mladoženja dao nekoliko novčanica od po hiljadu dinara.

Najelegantnije na venčanju bile su folk zvezda Lepa Brena, u haljini boje lavande, i mladoženjina majka Zorica u zelenoj odevnoj kombinaciji, koja je na sinovljenu svadbu došla sa suprugom, bivšim hrvatskim košarkašem Ivom Nakićem. Brena i Zorica su tokom venčanja sve vreme bile jedna pored druge. Tu su bila i Filipova mlađa braća Stefan i Viktor Živojinović, a najvažniji dan u životu zvezde "Granda" nije propustila ni porodica mlade pevačice, otac Nedeljko, majka Borka, baba i deda. Tu su bili i Dragan Brajović Braja, Nikola Rokvić, Marko Pantelić, ali i bivša teniska legenda Jon Cirjak.

Dok su se mladenci u crkvi zaklinjali na večnu ljubav, muzika je ispred hrama sve vreme svirala. Po želji mladoženjinog oca, na venčanje je stigao orkestar iz Beča, a muzičari su nam rekli da su od domaćina dobili 200 evra i da Živojinovići znaju svakog da ispoštuju, posebno umetnike. Kada je ceremonija venčanja završena, među prvima je iz crkve izašla Lepa Brena, a nekoliko trenutaka kasnije iznenada je počeo pljusak iz vedra neba, zbog čega su se mladenci neplanirano duže zadržali u crkvi.

Posle rođenja dece, ovo je najemotivniji trenutak za sve nas - rekla je Brena. - Poželela sam im zdravlje i sreću i da pronađu ličnu filozofiju života, da uživaju jer imaju sve uslove za to. Neka budu pametni i vredni kao i do sada. Što se kiše tiče, nisam sujeverna osoba. Boba je sve tako dobro organizovao da je čak naručio kišu da malo rashladi vazduh.

Kada je kiša prestala, nasmejani mladenci su izašli iz crkve držeći se za ruke, a zatim su se sa ostalim gostima uputili ka porodičnom domu Živojinovića na Bežanijskoj kosi, gde je Filip po starom običaju preneo mladu preko praga.


Svadba za nekoliko stotina zvanica priređena je u "Belekspo centru", gde su Aleksandra i Filip popodne najpre sklopili građanski brak, a zatim se sa porodicom i prijateljima veselili. Mlada je za tu priliku obukla drugu venčanicu, a za dobru atmosferu bili su zaduženi "Tropiko bend", trubač Dejan Petrović, orkestar Ace Sofronijevića...

KIŠNI PREDZNAK

IZNENADNI pljusak na svadbi pokrenuo je komentare i nagađanja da li je to dobar ili loš znak. Prema nekim verovanjima, kiša na venčanju se tumači kao loš predznak, dok drugi smatraju da je to simbol sreće, plodnosti i blagostanja u braku.


JELISAVETA MAMILA POGLEDE

U CENTRU pažnje bila je Jelisaveta Orašanin, čiji je suprug Miloš Teodosić bio mladoženjin kum na venčanju. Lepa glumica je blistala u izazovnom teget kompletu i nasmejana pozirala foto-reporterima, ali nije želela da daje izjave za medije.
IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak