Još jedan dan i postaje gospođa Živojinović: Ovako Brena i Boba pomažu Priji i Filipu oko priprema za svadbu

Espreso 20.06.2018 12:28
Još jedan dan i postaje gospođa Živojinović: Ovako Brena i Boba pomažu Priji i Filipu oko priprema za svadbu


U pomoć oko organizacije priskočili su Boba Živojinović i Lepa Brena, koji zajedno sa radnicima vode računa da sve prođe besprekornoPorodica Živojinović i Prijović juče su posetile salu gde će se pevačica i sportski menadžer zavetovati na večnu ljubav, zajedno su pravili plan sedenja gostiju i dekorisali sa organizatorima.
 
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte za Android ili iOS i proverite zašto!
 
Poslednje pripreme pred venčanje popularnog para, pevačice Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, privode se kraju.
 
Članovi porodice mladenaca sastali su se sa Prijom i Filipom kako bi utanačili sve do detalja vezano za glamurozno venčanje, koje će biti upriličeno sutra.
 
Aleksandra i Filip su došli oko podneva na Novi Beograd, u veliku dvoranu, gde poslednja tri dana više od četrdeset radnika radi na dekoraciji čitave prostorije koja ima nekoliko stotina kvadratinh metara.
 
U pomoć oko organizacije priskočili su Boba Živojinović i Lepa Brena, koji zajedno sa radnicima vode računa da sve prođe besprekorno. Osim Brene i Bobe, tu su bile i Aleksandrina mama Borka Prijović, a očekivali su dolazak Aleksandrinog tate, Nedeljka Prijovića. Filipova majka Zorica Nakić davala je instrukcije putem telefona jer, prema saznanjima, nije mogla fizički da prisustvuje porodičnom skupu.
 
U trenutku dok su porodice sa enterijeristima dogovarale kako treba da bude dekorisana sala, pravo iz Holandije pristiglo je cveće kojim će biti dekorisani stolovi, stolice, plafon, pod, vrata, ćoškovi i čitava unutrašnjost tog prostora.
 
- Nakon što su svi zajedno detaljno prešli plan za najradosniji dan u životu Filipa i Prije, seli su u hotel koji se nalazi odmah pored mesta gde će biti upriličeno slavlje kako bi ručali. Uz dobro piće i hranu pravili su raspored sedenja zvanica, akako će imati više od 900 gostiju, bilo im je potrebno dosta vremena kako bi sve prošlo bez greške. Roditelji mlade i mladoženje su u odličnim odnosima i svi su bili izuzetno raspoloženi tokom porodičnog ručka - kaže izvor blizak mladencima.
 
Podsećanja radi, Aleksandra i Filip su ljubavnu romansu započeli krajem 2015. godine, kada su se upoznali na jednoj privatnoj zabavi. U početku su pokušali da sakriju vezu, ali su se nakon nekoliko meseci pojavili na jednom događaju.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak