DSS: Izjava Ane Brnabić skandalozna

Beta 20.06.2018 09:09
DSS: Izjava Ane Brnabić skandalozna


Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović ocenio je danas da je izjava predsednica Vlade Srbije Ane Brnabić da je Kosovo bilo Srbija „skandalozna, sramna i apsolutno neprihvatljiva“.Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović ocenio je danas izjavu premijerke Srbije Ane Brnabić da je "Kosovo bilo Srbija" kao skandaloznu, sramnu i apsolutno neprihvatljivu.

"Ovom izjavom gospodjica Brnabić ne samo da potvrdjuje da je nedostojna funkcije na kojoj se zadesila, već i da se Vlada koju predvodi, sprema za kapitulaciju, a ne za kompromis", naveo je Jovanović u pisanoj izjavi.

Premijerka Brnabić je u intervjuu nemačkom dnevniku "Velt" izjavila da se mora postići kompromis oko Kosova, ali da kompromisna rešenja nisu ni priznanje nezavisnosti, ni insistiranje da Kosovo pripada Srbiji.

"Kosovo je bilo Srbija. Tačka. Sada moramo naći kompromis. Srbija nikada neće priznati nezavisno Kosovo. To ne bi bio kompromis. A kada bismo i dalje insistirali da Kosovo pripada Srbiji, kompromis ne bi bio moguć", rekla je Brnabić.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak