Nedeljni horoskop od 18.06. do 24.06.2018.

Žena 18.06.2018 09:47
Nedeljni horoskop od 18.06. do 24.06.2018.
OVAN

Posao

U toku ove nedelje Ovnovi mogu imati poprilično nezgodne situacije kada je posao u pitanju. Mnogi pripadnici ovoga znaka mogu imati problema oko planiranja godišnjih odmora. Neko iz poslovnog okruženja najverovatnije neće obavljati posao na pravi način, što Ovnovima poprilično može zasmetati jer stalno moraju ispravljati tuđe greške.

Ljubav

Na emotivnom planu mnogim Ovnovima se otvara dobro poglavlje, što bi svakako trebalo iskoristiti. Zvezde im mogu biti naklonjene, pa bi bilo dobro da probaju da nađu kompromis sa svojim partnerima. Oni koji su se skoro zaljubili najverovatnije će imati jako lep vikend pred sobom, i biće poprilično iznenađeni kada je ljubav u pitanju.

Zdravlje

Dobro.

BIK

Posao

Na poslovnom planu Bikovi mogu imati određenih problema sa nekom zastarelom papirologijom. Sredina nedelje mnogima može doneti probleme u komunikaciji. Naručito oni Bikovi koji se bave transportom mogu biti suočeni sa većim poteškoćama. Bilo bi dobro da se čuvaju podmetanja.

Ljubav

Na emotivnom planu mnogi pripadnici ovoga znaka će primetiti da im se udvara neka mlađa osoba. Međutim, bilo bi dobro da ne srljaju u nove veze pre nego što provere kakva je ta osoba. Oni koju su u paralelnim vezama lako mogu biti suočeni sa pritiskom partnera.

Zdravlje

Bolovi u leđima.

BLIZANCI

Posao

Ovo će biti dobra nedelja za mnoge Blizance. Neki pripadnici ovoga znaka će dobiti nove poslovne prilike, koje svakako treba iskoristiti. Oni koji se bave nekim intelektualnim radom pogotovo će imati uspeha. Pred kraj nedelje mnoge Blizance očekuje i poboljšanje na materijalnom planu.

Ljubav

Na emotivnom planu mnogi Blizanci mogu osetiti nezadovoljstvo zbog partnerove odsutnosti, i nepokazivanja inicijative. Pred kraj nedelje neki će biti vidno razočarani zbog nekog parterovog gesta, koji nisu očekivali.

Zdravlje

Problemi sa probavom.

RAK

Posao

Na poslovnom planu mnogi Rakovi će imati iznenadno povećanje obima posla, ali finasijska situacija neće biti na zavidnom nivou. Neki Rakovi će se suočiti sa razočarenjima pred kraj nedelje. U ovom periodu mogu primetiti netrpeljivost koleginica, i činjenicu da svako gleda samo svoj interes.

Ljubav

Sredina nedelje može biti poprilično nezgodna kada je ljubav u pitanju. Planovi koji su bili uveliko osmišljeni, sada mogu krenuti po zlu. Neki pripadnici ovoga znaka će primetiti da ih partneri izbegavaju, i da im ne govore istinu.

Zdravlje

Glavobolje

LAV

Posao

Mnogi pripadnici ovoga znaka će imati pune ruke posla u narednom periodu. Pred kraj nedelje neki će dobiti nove poslovne zadatke, koji će uključivati drugačiji pristup rada. Oni koji su na rukovodećim funkcijama mogu imati većih peripetija sa svojim radnicima, jer će oni pokušavati da izbegnu poslovne obaveze. Lavove očekuje i dobar finasijski period.

Ljubav

Na emotivnom planu mnogi Lavovi će dobiti nove i veoma značajne signale od svojih partnera, koji se tiču skorije budućnosti. Ne bi trebalo da imaju strah ako dođe do nekih neplaniranih situacija jer će se sve na kraju odigrati u njihovu korist. Vikend je odličan za komunikaciju i upoznavanje novih osoba.

Zdravlje

Pojačana nervoza.

DEVICA

Posao

Na poslovnom planu mnoge Device će imati pune ruke posla. Međutim mogu primetiti da klijenti nisu baš raspoloženi za saradnju, i da svako gleda da okrene vodu na svoju vodenicu. Pred kraj nedelje mogu imati manjih finansijskih troškova. Ovaj period je odličan za planiranje godišnjih odmora, i mnoge Device će na kraju promeniti destinaciju za odmor.

Ljubav

Na ljubavnom planu, polako ali sigurno za mnoge Device nastupa odličan period. Neke su bile neraspoložene predhodnih nedelja, ali veoma lepa vest će ih poprilično obradovati. One koje su očekivale poziv od osobe koja im se dopada, imaće razloga za slavlje.

Zdravlje

Nadutost.

VAGA

Posao

Mnoge Vage će u narednom periodu dobiti neke nove poslovne ponude. One koje se bave privatnim poslom mogu imati zadivljujući uspeh u narednom periodu. Mogu primetiti da im optimistično ponašanje privlači posao, stoga samo napred. Ako im se sredinom nedelje obrati neka osoba sa kojom su ranije sarađivali, a pri tome nisu imale dobro iskustvo sa njom, bilo bi dobro da se udalje i da ponovo ne upadaju u istu zamku.

Ljubav

Na emotivnom planu Vage može mučiti preterana ljubomora i nestrpljivost kada je ljubav u pitanju. Ako primete da ih partneri izbegavaju, i da im ne odgovaraju na poruke, možda je pravo vreme da shvate da je osoba zauzeta. Umesto da žale za stvarima koje ne mogu promeniti, neka iskoriste naredni vikend, imaju odlične šanse da upoznaju predivnu osobu, koja će se najverovatnije baviti nekim sportom.

Zdravlje

Pojačana nervoza.

ŠKORPIJA

Posao

Mnoge Škorpije će osetiti ogroman umor kada je posao u pitanju. Neki pripadnici ovoga znaka će preuzeti poslove od svojih kolega, što će im poprilično teško pasti. Kraj nedelje može doneti veće probleme kada je poslovna saradnja u pitanju, jer druga strana najverovatnije neće poštovati vremenske rokove.

Ljubav

Škorpije mogu biti vidno izrevoltirane partnerovim ponašanjem u toku ove nedelje. Neki pripadnici ovoga znaka će se sukobiti sa njima zbog ogromnih razlika u mišljenju. Pošto će u ovoj nedelji imati kratak fitilj, bilo bi dobro da ne ulaze u bespotrebne rasrpave.

Zdravlje

Bolovi u nogama.

STRELAC

Posao

Za mnoge Strelčeve ovo će biti dobar period. Neki će moći napokon da odahnu, i da uzmu dugo očekivani odmor. Sredina nedelje je dobra kada su finansije u pitanju. Mnogi pripadnici ovoga znaka će se odlučiti za neka nova ulaganja, koja će im kasnije doneti višestruku korist ili pak zadovojlstvo. Oni Strelčevi koji sarađuju sa stranim firmama, mogu očekivati isplatu u narednom periodu.

Ljubav

Na emotivnom planu za mnoge Strelčeve nastaje poprilično konfuzan period. Neki pripadnici ovoga znaka će se boriti sa prošlošću, i to će ih kočiti da krenu u nove veze. Međutim i sami su svesni da vreme prolazi, a da partneri ne preduzimaju nikakvu inicijativu.

Zdravlje

Čuvati se jakog sunca.

JARAC

Posao

Za mnoge Jarčeve poslovni planovi neće ići onako kako su planirali. Mnogi će imati većih finasijskih izdataka, stoga će steći utisak da stalno presipaju iz šupljeg u prazno. Možda je pravo vreme da shvate da moraju promeniti poslovnu taktiku, ili će se ponovo suočiti sa većim gubicima.

Ljubav

Na emotivnom planu ovo nije naročito povoljan period. Jarčevi se mogu osećati poprilično uznemireno jer ne mogu da deluju u skladu sa svojom naravi. Pred kraj nedelje mogu imati par sukoba u porodici, što Jarčevima može poprilično teško pasti.

Zdravlje

Problemi sa termoregulacijom.

VODOLIJA

Posao

Sredina nedelje donosi mnogima nove poslovne mogućnosti, posebno za Vodolije koje planiraju put u inostranstvo ili inostranu saradnju. Neki pripadnici ovoga znaka će dobiti manju količinu novca u narednom periodu, ali su već unapred isplanirali na šta treba da ga potroše. Ne treba da kupuju bespotrebne stvari.

Ljubav

Mnogim Vodolijama će se javiti partneri iz prošlosti. Neke će pak posustati i imaće veliku želju da se ponovo vide sa njima, ne bi li saznale neke stvari koje ih muče. Za vikend mogu imati većih problema kada je porodica u pitanju.

Zdravlje

Solidno.

RIBE

Posao

Ribe mogu imati većih problema u narednom periodu kada je posao u pitanju. Bilo bi dobro da obrate pažnju krajem nedelje na pairologiju. Neko iz kolektiva im nije naročito naklonjen i sve će učiniti kako bi sabotirao njihov rad, stoga treba biti na oprezu.

Ljubav

Na emotivnom planu za mnoge Ribe dolazi odličan period. Pripadnici ovoga znaka će izgledati veoma lepo, što će drugi primetiti, a zavodljivim Ribama će to poprilično laskati. Neki pripadnici ovoga znaka će pokušati da prikriju neku istinu od svojih partnera, međutim savet je da budu na oprezu, jer stvari mogu lako krenuti suprotnim tokom.

Zdravlje

Čuvajte se opekotina od sunca.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak