Ulje čajevca rešiće problem sa kosom koji muči svaku drugu ženu: A od njega će vam i nokti biti lepši

Blic 17.06.2018 14:02
Ulje čajevca rešiće problem sa kosom koji muči svaku drugu ženu: A od njega će vam i nokti biti lepši


Bez obzira na tip, dužinu ili teksturu, većina nas se tokom života suočava sa nekim problemom vezanim za kosu. Za perut, masnu kosu, tanku, suvu ili pak kosu sklonu prekomernom opadanju rešenje postoji, i to u prirodi!Lavanda, kopriva, kesten, hajdučka trava, čajevac, čičak, malina, bergamot, maslina, svaka od ovih biljaka ima svoju ulogu u regulisanju problema sa kosom, a mi ćemo vam sada otkriti jednu caku sa uljem čajevca, koje je efikasno u otklanjanju svih problema sa kožom glave, a naročito uspešno rešava problem peruti.

Ovo ulje samo treba dodati u šampon koji već koristite
Ovo ulje samo treba dodati u šampon koji već koristite

Eterično ulje čajevca je snažan antiseptik, nežno čisti i neguje teme glave, sprečava isušivanje kose, podstiče njen rast i čini je glatkom i elastičnom. Ono ulazi u sastav mnogih komercijalnih šampona, a upravo takvi uspešno će sanirati perut jer čajevac deluje na gljivicu koja je najčešći uzročnik perutanja kože glave.

Ukoliko se pak odlučite da kupite ulje čajevca, znajte da 10 ml košta oko 600 dinara, a možete da ga koristite tako što ćete nekoliko kapi dodati u šampon koji već koristite.

Pored kose, on ima još nekoliko svojih fantastičnih primena. Ako su vam nokti krti, pucaju, lome se, verovatno imate gljivice, a njih ćete se rešiti pomoću ulja čajevca. Direktno ga stavite na vaticu, pa utapkajte u nokte.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak