Majka koja je dirnula Srbiju u srce

Mondo 17.06.2018 11:05
Majka koja je dirnula Srbiju u srce


Anonimna žena donirala je 200.000 dinara “Fondaciji za dečje srce“. Po zanimanju je spremačica, a skupljala je novac godinama...Majka čije je dete pre 15 godina operisala dr Mila Stajević, kardiohirurg iz Instituta za majku i dete, donirala je 200.000 dinara “Fondaciji za dečje srce“.

Informaciju o tome na društvenim mrežama podelila je sama lekarka Stajević koja navodi da je žena, čiji identitet još nije poznat, skupljala novac godinama.

“Jedna majka čije sam dete operisala od srca pre 15 godina je dala donaciju od 200.000 RSD u našu Fondaciju za dečja srca. Žena je spremačica, skupljala je novac godinama. Da se lepo zaplačem“, napisala je ona.

Jedna majka čije sam dete operisala od srca pre 15 godina je dala donaciju od 200.000 RSD u našu Fondaciju za dečja srce pri JUBMES banci. Žena je spremačica, skupljala je novac godinama. Da se lepo zaplačem.

Ona indentitet osobe koja je donirala novac ne zna, jer je donacija bila anonimna.

“Samo znam da sam beskrajno zahvalna“, navela je ona.

Hvala svima jos jednom na velikoj pažnji koju ste posvetili gospodji donatoru. Ja ne znam identitet te osobe. Samo znam da sam beskrajno zahvalna.


Fondacija za dečje srce osnovana je pre 25 godina i isključivo skuplja novac za Institut za majku i dete, piše B92..IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak