Dnevni horoskop za 17. 6. 2018.

Mondo 17.06.2018 09:54
Dnevni horoskop za 17. 6. 2018.
Ovan

Danas je idealan dan za izlaske sa  prijateljima. Ako ste u vezi, poželećete malo više strasti, ali svaka promena se odvija jako sporo. Nemojte ništa da silite, pokušajte da izvučete maksimum iz odnosa u kojem ste. Trebalo bi da se bavite nekom aktivnošću, makar šetajte.

Bik

Uživajte u društvu osobe koja Vam se dopada, a ako ste u vezi, provedite više vremena sa partnerom. Opterećuju Vas  ljudi sa kojima morate da sarađujete. Napravite balans između privatnog života i posla.

Mlađe osobe, koje imaju dosta ideja, mogu Vam pomoći da napredujete i uvedete neke novine. Saradnici će bolje razumeti šta želite. Komunikacija je odlična. Očekujte uspeh na poslu danas.

Rak

Važno je da budete strpljivi sa kolegama, jedino tako ćete lako postići željeni rezultat. Moguć je priliv novca danas. Posvetite neko vreme porodici i uživanju.

Lav

Ovaj dan iskoristite za uživanje u ljubavi. Ne dozvolite da Vam se neko meša u odnos sa partnerom. Slobodni, dan je idealan za flert i avanturu. Trebalo bi da izbalansirate privatne i obaveze na poslu.

Devica

Skloni ste  skrivanju osećanja. To može da izazove probleme jer partneru neće biti jasni neki postupci. Ako ste slobodni, takvim ponašanjem propuštate neku ljubavnu priliku. Odradite sve na vreme na poslu, nemojte da kasnite.

Vaga

Danas je idealan dan za završavanje nekih obaveza. Ako sada ne uradite sve što možete, nemojte previše da se nadate uspehu. Pitajte druge ljude za pomoć ako niste sigurni šta treba da radite.

Škorpija 

Pomalo ste usporeni. ali ćete biti bolje već sutra. Ne ulazite u rasprave sa kolegama. Radite sve na vreme. Pomalo ste napeti.

Strelac

Danas treba da sredite sve obaveze na poslu, da sve isplanirate. Dobro je vreme za ostvarivanje nekih novih ideja. Pod stresom ste zbog previše obaveza.

Jarac

Budite otvoreni za nova poznanstva i mogućnosti, ako ste slobodni.  Ako ste u vezi, poradite na strasti i ne zapostavljajte partnera.  Sve se može popraviti dobrom komunikacijom. Platite račune na vreme.

Vodolija

Imaćete mnogo više kontakata sa osobama koje Vam se dopadaju. Neki od Vas će biti skloni flertu. Odličan je dan za saradnju sa drugima, pa bi trebalo to da iskoristite.

Ribe

Pomalo Vam je dosadno u vezi, ali to je dobro jer je sve stabilno. Uživajte u tome. Ako ste slobodni, preko prijatelja ili posla možete upoznati neku zanimljivu osobu. Nemojte da se preforsirate na poslu.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak