Bjelica: Došao sam da se pozdravim, igraću u septembru

Blic 16.06.2018 15:24
Bjelica: Došao sam da se pozdravim, igraću u septembru


Košarkaš Minesote Nemanja Bjelica stigao je na okupljanje reprezentacije Srbije pred nastavak kvalifikacija za Mundobasket. Na žalost naše sportske javnosti NBA igrač neće igrati u ovom prozoru kvalifikacijaNaš košarkaš Nemanja Bjelica došao je na okupljanje reprezentativaca. Zatekli smo ga sa selektorom Aleksandrom Đorđevićem u hotelu sa strane, pola sata pre dolazaka ostalih igrača. Popoularni Beli, za Blicsport, objasnio je situaciju.

On se ponovo našao u Beogradu, posle fajnal fora Evrolige na kome je bio prisutan kao gledaloc.

-Jesam, nije loše. Imao sam neke svadbe, pet dana sam bio i u Americi, pa sam se vratio. Došao sam sada da pozdravim momke. Neću biti sa njima, dogovorio sam sve sa Saletom. Pre dva meseca smo pričali o svemu tome u Minesoti. Ne mogu da se pridružim do jula, a u septembru će reprezentacija moći da računa na mene. Živim ovde u Beogradu, glupo je bilo da ne dođem da se javim. Obavezno se vidimo u Novom Sadu kada budmo igrali protiv Nemaca – poručio je za Blicsport Bjelica.

Od petka je stručnom štabu na raspolaganju 12 momaka, među kojima nema Teodosića, Bjelice, Kalinića, Raduljice, Lučića, Gudurića, Bogdanovića.

DVANESTORICA PROZVANIH

SELEKTORU su od juče na raspolaganju sledeći igrači: Avramović, Nedović, Đoković, Dobrić, Davidovac, Radanov, Milosavljević, Todorović, Jelovac, Simonović, Gagić, Jovanović.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak