Plava senka na crnim očima

Novosti 15.06.2018 23:32
Plava senka na crnim očima


Teget i modro plave nijanse dobro stoje onima sa tamnijim tenom, dok su tirkizna i svetlo plave nijanse bolji izbor za plavuše i svetlosmeđeUprkos mišljenju da plava senka najbolje pristaje svetlookim ženama, vizašisti kažu da odlično može da "stoji" i na crnim i braon očima, kao i da je odlična boja za efekat smooky eyes.

Crnooke, eksperimentišite i pronađite nijansu koja vam najbolje odgovara! Teget i modro plave nijanse dobro stoje onima sa tamnijim tenom, dok su tirkizna i svetlo plave nijanse bolji izbor za plavuše i svetlosmeđe.

Plava senka aplicirana uz sam rub gornjih trepavica ističe oči i odličan je izbor ako želite vizuelno da povećate oko. Ako je nanosite na ceo kapak, iscrtajte i ivicu donjih trepavica istom bojom. Kombinacija dve plave uvek je pun pogodak, pa tako od ugla oka počnite sa svetlijim nijansama, da bi do spoljne ivice oka stigli do teget. Pazite samo da ne preterate ako koristite metalik nijanse i imajte na umu da je plava senka večernja šminka, pa za dnevne varijante birajte svetlije nijanse.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak