Bili Bob Torton: Sa Anđelinom nisam iz samo jednog razloga

B92 15.06.2018 09:32
Bili Bob Torton: Sa Anđelinom nisam iz samo jednog razloga


Poznati holivudski glumac Bili Bob Torton otkrio je da je vreme koje je proveo u braku sa Anđelinom Džoli bilo predivno, kao i da su i posle razvoda ostali dobri prijatelji."Endži je još uvek moja prijateljica. Ona je divna osoba koja je učinila mnogo dobrih stvari", rekao je Torton (62) za bivšu suprugu sa kojom je bio u braku od 2000. do 2003. godine.

Bili Bob kaže da se divi njenim filmovima, a za People otkriva detalje njihovog braka koji je u medijima često opisivan kao turbulentan. Torton je ispričao i da su privesci sa krvlju, koje su njih dvoje nosili, nastali sasvim spontano i da u tome nema nikakve bombastične priče.

"Mediji su to prikazivali kao da oko vrata nosimo kantu naše krvi", prokomentarisao je Torton, a na pitanje zašto su se rastali rekao je:

"Imali smo različite životne stilove, ona je bila spremna za slavu i pojavljivanje u javnosti, a ja sam više voleo taj svoj zatvoreni svet bez ljudi. To je zapravo jedini razlog zbog kojeg danas nismo zajedno", zaključio je glumac.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak