Noćni market prvi put na pijaci "Zvezdara", ulaz besplatan

BKTVNews 14.06.2018 12:42
Noćni market prvi put na pijaci "Zvezdara", ulaz besplatan


Petnaesti beogradski Noćni market, koji se po prvi put organizuje na pijaci "Zvezdara", pod sloganom "BNM kod Cvetka", biće održan u petak, od 18 do 24 časa.Na renoviranoj i obnovljenoj pijaci, najbolji dizajneri, zanatlije i ugostitelji, a pripremljen je bogat muzički program - Ð Brkatog i Gitarien Groove System-a od 21 do 23 časa.

Posetioce očekuje dobra kupovina i odlična atmosfera, navodi se u saopštenju JKP "Gradske pijace".

Zbog održavanja ovog muzičko-gastronomskog festivala, pijaca "Zvezdara" radiće dvokratno od 6 do 12 časova i od 18 do 24 časa, dok će u subotu raditi uobičajeno.

Na "Beogradskom noćnom marketu kod Cvetka" predstaviće se više od 150 kreativnih izlagača, među kojima se posebno izdvajaju "šampioni" beogradskih pijaca, zanatlije, dizajneri i ugostitelji sa svojim proizvodima i ukusnim specijalitetima. Pored kupovine najkvalitetnijih proizvoda ono što ovu manifestaciju čini jedinstvenom je zanimljiv muzički program i odlična atmosfera.

Iako je zvaničan naziv ove pijace "Zvezdara", svi je znaju kao "Cvetkova pijaca" ili pijacu "kod Cvetka". Za dugovečnost ovog, u naradu odomaćenog imena zadužen je Cvetko Jovanović koji je 1902. godine u blizini otvorio čuvenu kafanu poznatu kao "Cvetkova mehana".


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak