Posle 18 godina reći će DA: Udaje se Suzana Mančić

Telegraf 11.06.2018 18:33
Posle 18 godina reći će DA: Udaje se Suzana Mančić


Suzana Mančić i njen partner Simeon Ocomokos sa kojim je punih 18 godina, venčaće se prvog jula na ostrvu Pilion. Venčanje je zakazano na ostrvu gde Simeon ima kuću.- Naravno da će Simeon reći ne, dok ću ja reći da. Jer na grčkom ne znači da. Nećemo se pridržavati nekih tradicionalnih običaja, ali ću se svakako potruditi da ga nagazim. To ima isto značenje u njihovoj i u našoj kulturi. Iz Srbije će nam doći orkestar kome ne treba ozvučenje, koji i inače volim da angažujem za moje privatne proslave. Izvode internacionalni repertoar, tako da će svi biti zadovoljni.

Ona je za kumu pozvala doktorku Janu Bacijalu, a Simeon svog dugogodišnjeg prijatelja.

- Sa doktorkom Janom sam se zbližila na potpuno neobičan načim, pošto smo se negde srele na emotivnom putu i ta kopča nas drži sve vreme. Iako se ne čujemo i ne viđamo svakodnevno, znam da je topla, nežna. Ona je sve ovo vrlo ozbiljno shvatila, čak preozbiljno i sve vreme joj govorim da se opusti. Kada me je pitala šta da nam pokloni, rekla sam joj da mi je to potpuno nevažno, da mi je najznačajnije da dođe i provede me ona tri kruga oko oltara i pomogne oko sveštenika.

Suzana se ipak neće preseliti u Grčku, ali će češće biti sa svojim suprugom.

- Svakako ću češće biti sa svojim mužem, uostalom tako i treba. Drugo, i deca su mi dovoljno velika, Teodora je otišla od kuće, udata je, Natalija ove godine završava fakultet i ne treba joj mama koja će da joj sprema doručak, ručak i večeru. Jedino što će me ograničavati jeste moj posao i emisija "Suzanin izbor", koje nikako da se "rešim". Taman odlučim da je ugasim krajem sezone, a onda dobijem silne nagrade koje me motivišu da nastavim da je radim. Ali pošto to nije živa emisija, mogu da snimim nekoliko u jednoj nedelji, a ostale tri da budem slobodna. Ipak, ne planiram da pratim supruga na svim službenim putovanjima.

Suzana je otkrila da su ona i Simeon ipak odustali od potpisivanja predbračnog ugovora.

- Sve smo pripremili, a onda je nešto kvrcnulo u Simeonovoj glavi i rekao je: "Mancic ne treba nam to!" Iako smo hteli da potpišemo predbračni ugovor, pre svega zbog naših ćerki, da one nemaju neke nedoumice, odustali smo od toga.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak