Kikbokser izrešetan u sačekuši: Ostavio zagonetnu poruku, pa likvidiran pred kućom

Blic 11.06.2018 10:27
Kikbokser izrešetan u sačekuši: Ostavio zagonetnu poruku, pa likvidiran pred kućom


Predrag Milovanović (35), zvani Peđa, iz Ćuprije, bodibilder i kikbokser, ubijen je preksinoć hicima iz vatrenog oružja u Ulici Sretena Zdravkovića u tom gradu, nedaleko od svoje kuće.Prema zasad poznatim informacijama, Milovanović se oko 23 sata dovezao do ulice u kojoj živi. Za sada nepoznati ubica se krio u mraku i kada je Milovanović izašao iz automobila, egzekutor mu je prišao i pucao mu u grudi.

Teško ranjeni Milovanović pao je na stepenice, a napadač je pobegao.

- Pucnjavu su čuli stanari te ulice i odmah pozvali policiju i Hitnu pomoć. Kada su patrola i ekipa Hitne pomoći stigle, Milovanović je još bio živ, pa je prevezen u ćuprijsku bolnicu, gde je uprkos naporima lekara ubrzo preminuo - kaže sagovornik "Blica" upoznat s istragom.

Predrag Milovanovoć
Predrag Milovanovoć

Obavljen je uviđaj, na licu mesta je nađeno šest čaura koje su poslate na veštačenje ne bi li na njima bio otkriven neki trag koji može pomoći u identifikaciji egzekutora. Pored toga, policija detaljno proverava Milovanovićevo kretanje poslednjih dana, pozive, da li je možda dobio neko pretnju, a ako jeste i od koga i zbog čega. Takođe, analiziraće se svi njegovi kontakti poslednjih meseci, tačnije od pre godinu i po kada se vratio iz Švajcarske.

- U Srbiji, prema sadašnjim saznanjima, nije bio problematičan. Bio je u Švajcarskoj, godinu i po do dve. Tamo je bio pod istragom, navodno u vezi sa nekim malverzacijama. Izvesno vreme proveo je u pritvoru i kada je pušten, vratio se u domovinu. U Srbiji, tačnije u Senji, otvorio je kladionicu sa jednim prijateljem - navodi naš sagovornik, i dodaje da zasad niko ne može da precizira da li je ovaj zločin povezan sa Milovanovićevim aktivnostima u Srbiji ili možda sa istragom koja je protiv njega vođena u Švajcarskoj.

Prema saznanjima "Blica", Predrag je po povratku iz Švajcarske živeo u domu sa ocem i majkom. Inače, pre nego što je postao gastarbajter radio je u Opštini Ćuprija kao vozač.

Pre odlaska u Švajcarsku bavio se kik-boksom i bodibildingom. Kada se vratio nastavio je da trenira da bi ostao u formi, ali se nije takmičio. Trenirao je u Kik-boks klubu "Šećeranac" čijim takmičarima je pružao logističku podršku, išao s njima na putovanja, pomagao koliko je mogao.

- Vežbao je više za sebe. I više je trenirao bodibilding nego kik-boks. Imao je tu kladionicu, nije se žalio da mu neko preti. Možda nije ni želeo o tome da priča, možda je smatrao da je sposoban da sam sebe zaštiti. Inače, u gradu se nije isticao po ekscesima - kaže za "Blic" jedan Milovanovićev poznanik, i dodaje da je Milovanović upravo preko sporta upoznao i devojku sa kojom je bio u vezi, jer oboje treniraju i kik-boks i bodibilding.

Da se ipak nešto dešavalo sa Milovanovićem i da se promenio u poslednje vreme, svedoči i njegov citat na društvenim mrežama.

- Ja nisam loš čovek, z...o ne bih. Ali postajem sve gori jer ste tako to hteli! - napisao je Milovanović.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak