Bez kontakta četiri godine: Tom Kruz izbrisao ćerku iz života zbog Crkve

Super žena 11.06.2018 08:39
Bez kontakta četiri godine: Tom Kruz izbrisao ćerku iz života zbog Crkve


Mesecima unazad pojave se novinarski izveštaji koji samo broje mesece od kada su se Suri i Tom Kruz poslednji put videli. Za ovu mladu damu majka Kejti Homs je sve, a ona je navikla da čak i rođendane slavi bez oca. Uz ovakve izveštaje uvek se, sve glasnije, kao glavni razlog navodi njegova pripadnost Sajentološkoj crkvi koja je od omiljene zvezde napravila usamljenika koga sve veći broj ljudi žali.Kako beleže strani mediji Tom Kruz nije video Suri četiri pune godine.
 
Za to vreme on je skoro u ilegali, a ni sa svojom usvojenom decom Izabelom i Konorom nema ništa bolji odnos.
 
Uglavnom izbegava komunikaciju, ali viđanja su zabeležena nekoliko puta jer ta deca pripadaju Sajentološkoj veri.
 
S druge strane, Kruz ih je usvojio dok je bio u braku sa Nikol Kidman i njih dvoje nisu u kontaktu sa australijskom oskarovkom.
 
Suri ima 12 godina i nema nikakvu komunikaciju s ocem.
 
Posle razvoda roditelja Kejti, koja nije tolerisala njegovo bezrezervno pripadanje sekti, narušen je i njegov odnos sa Suri.
 
Viđanja i komunikacija su se proredili, a u međuvremenu i potpuno nestali.
 
Još jedan korak dalje je i zanimljiv podataka da je navodno Tomova prijateljica Marijan Karter prošle godine zamolila Tomove pratioce i obožavaoce da na njegov fan profil ne postavljaju fotografije devojčice.
 
"Nemojte slati fotografije Suri na njegov profil. To je njegov zahtev. Ona više nije deo njegovog života", napisala je Karter koja je deo Crkve koja glumcu brani da održava bliske odnose s ljudima koji ne pripadaju zajednici.
 
Pošto Kejti nije dozvolila da joj dete odrasta onako kako je Crkva propovedala, Tom je odlučio da prekine komunikaciju s devojčicom.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak